Veromieheen luvassa uusi päiväkoti

Kuvituskuva

Vantaan kaupunginhallitus on hyväksynyt Aviapoliksen suuralueeseen kuuluvaan Veromiehen kaupunginosaan suunnitellun päiväkodin tarveselvityksen.

– Aviapoliksen päiväkoti II on Veromiehen kaupunginosan varhaiskasvatuksen kasvavaa tilantarvetta vastaamaan toteutettava uudisrakennus. Veromiehen alue kehittyy voimakkaasti. Varhaiskasvatusikäisten lasten määrä Aviapoliksen suuralueella kasvaa 442 lapsella seuraavan kymmenen vuoden aikana, tiedotti Vantaan kaupunki.

Päiväkotiin suunnitellaan tilat 168 lapselle ja 32 työntekijälle.

Päiväkodin tontilla on käynnissä asemakaavamuutos. Tontti sijaitsee Rälssitien lähellä osoitteessa Tikkurilantie 129. Tämänhetkisen tavoitteen mukaan päiväkoti toteutetaan niin, että se valmistuu vuonna 2025.

Kaupunginhallituksen kokouksessa hyväksyttiin myös Kivistön päiväkoti III:n ja Hakunilan Kaskelan päiväkoti I:n tarveselvitykset ja kustannusennusteet.

Kaskelan päiväkoti I on 168-paikkainen ja se tarvitaan vastaamaan Hakunilan kaupunginosan varhaiskasvatuksen kasvaneeseen tilatarpeeseen.

Myös Kivistön alue on voimakkaasti kasvava alue. Varhaiskasvatusikäisten lasten määrä kasvaa Kivistön suuralueella 1087 lapsella ja Kivistön kaupunginosassa 873 lapsella seuraavan kymmenen vuoden aikana. Uusi päiväkoti vastaa alueen lapsimäärän kasvuun.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.