The Happy Red Onion avattiin uusiutuneena

The Happy Red Onion sai lupaavan alun

Uusiutunut Myyrmäen legendaarinen ”The Happy Red Onion” saatiin tiukankin aikataulun puitteissa priimakuntoon, ja avajaiset vetivät ravintolan tupaten täyteen väkeä.

 

  • Tekemistä riitti viime metreille asti, mutta olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen, ravintolajohtaja Annukka Autti kertoi avajaisissa.

 

Allekirjoittaneen silmin Autti ei ollut ainoa, joka oli tyytyväinen. Juhlakansa näytti viihtyvän hyvin, ja tunnelma oli katossa alusta alkaen. Kun allekirjoittanut poistui virallisen osuuden päätyttyä, jono ravintolaan oli useita kymmeniä metrejä pitkä.

 

  • Avajaisiltana kävijöitä oli noin kaksituhatta henkeä, ravintolajohtaja Annukka Autti kertoo.

 

Omistaja Gianjot ”Dollar” Singhinlta riitti asiakasvilinästä huolimatta aikaa ja ystävällisiä sanoja jokaiselle kutsuvieraalle, ja henkilökunta teki oman osuutensa silminnähden positiivisessa ja reippaassa hengessä. Juontaja Petteri Avila vastasi niin ikään siitä, että kaikki tiesivät, mitä kulloinkin tapahtuisi. Kaiken kaikkiaan jokainen yksityiskohta näytti olevan tarkkaan mietitty.

 

Hyvää palautetta somessakin

 

Sosiaalisessa mediassa uusi ”Redari” on kirvoittanut niin ikään pääasiassa positiivisia kommentteja, joiden perusteella niin kahvittelijat, yöelämää viettävät kuin lounastajatkin ovat ottaneet paikan ”omakseen” ruokaa myöten.

 

– A la carte ja puuhiiligrilli ovat saaneet osakseen erittäin paljon positiivista palautetta; ruoka on koettu hyväksi ja ravintolan miljöö kivaksi, Autti toteaa.

 

– Se, että ruokaa saa nyt myös iltaisin, ei ole ihan vielä tavoittanut kaikkia asiakkaita.

 

Uudistuksissa oli selvästi mietitty kaikenlaisia asiakkaita, ja uusi Redari näyttää olevan sellainen paikka, jossa hieman vähemmänkin yöelämää viettävä voi viihtyä hyvin.

 

Iida Rekunen

redonion

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.