Myyrmäen uudet runkolinjat aloittavat elokuussa 2022

Myyrmäen seutu saa kerralla kaksi runkobussilinjaa kun uudet runkolinjat 300 ja 400 aloittavat liikennöin elokuussa 2022.

Runkolinja 300 kulkee Myyrmäen rautatieasemalta Pähkinärinteen kautta Helsingin Elielinaukiolle. Linja liikennöi Vihdintien kautta.

Runkolinja 400 ajaa Vantaankosken juna-asemalta Martinlaakson ja Myyrmäen kautta Elielinaukiolle. Linja kulkee Hämeenlinnanväylän kautta.

– Länsi-Vantaan uudet runkolinjat korvaavat nykyisiä seutulinjoja. Osa nykyisistä bussilinjoista muuttuu liityntäyhteyksiksi runkolinjoille tai rautatieasemille, tiedotti HSL.

Keski-Vantaalla uusi runkolinja 600 korvaa elokuussa nykyisen linjan 615, mutta Vantaan lentoaseman ja Helsingin Rautatientorin reitti säilyy ennallaan.

Toinen merkittävä muutos on se, että linjan 554 reitti jatkuu Helsingin Suutarilasta Jumbon ja Aviapoliksen kautta Lentoasemalle uudella linjanumerolla 562. Muutokset kohentavat yhteyksiä Itä- ja Koillis-Helsingistä sekä Kivistöstä Aviapolikseen.

Keski-Vantaan ja Pohjois-Espoon välisiä yhteyksiä vahvistavat elokuusta 2022 lähtien uudet bussilinjat 583 ja 584. Linja 583 kulkee Aviapoliksesta Perusmäkeen ja linja 584 Aviapoliksesta Kalajärvelle.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.