Kulttuuritalo Martinus osallistuu Martinlaakson 50-vuotisjuhlintaan

Martinlaakson oma kulttuuritalo Martinus osallistuu koko Martinlaakson lähiön 50-vuotisjuhlavuoteen.

Martinlaakson lähiön ensimmäiset asuinkerrostalot valmistuivat vuonna 1969.

– Kulttuuritalo Martinuksella on pitkä historia alueella. Haluamme muistaa ja kunnioittaa koko lähiseutua, virkeää ja iloista 50-vuotiasta Martinlaaksoa. Ja kuinka ainutlaatuista, että meillä on elävä kulttuurikeskus Martinlaakson sydämessä, kertoo kulttuuritalojen päällikkö Christian Sandström Vantaan kaupungilta.

Martinus on panostanut Martinlaakson juhlavuoteen. Huippusuositun Kumman kaa -televiosarjan tähti Heli Sutela saapuu Martinlaakson Martinukseen maaliskuussa. Sutela esiintyy Stand up -illassa yhdessä niin ikään televisiosta tutun Krisse Salmisen kanssa.

Kevätkaudella luvassa on myös tv-suosikin Jukka Puotilan kiertueen esitys, drag-artistien Jukka K:n ja Marko Vainion show, Red Nose Companyn Balylon-teatteriteos, Bronx Jazz-klubi, Kake -tanssiteatteri ja paljon muuta.

Kevään merkkipaalu on myös Juha Vainion 80-vuotisjuhlakonsertti 16. helmikuuta. Konsertissa Juha Vainion poika Ilkka Vainio esittää lauluja-lauluntekijän klassikkokappaleita.

– Koko vuosi on suunniteltu alueen väelle kaikkia ikäryhmiä ajatellen. Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden kuluttaa kulttuuria ja Martinlaaksossa nähdäänkin myös useita ilmaisia näytöksiä, dokumenttielokuvanäytöksistä konserttiin, Christian Sandström kertoo.

Sandström toivoo, että Martinuksella on suuri merkitys Martinlaakson asukkaiden elämässä.

– Toivottavasti Martinus on toiminut virkistävänä Martinlaakson omana talona ja koko Vantaan laadukkaana kulttuurikeitaana. Tavoitteena on edelleen luoda lisää yhteisöllisyyttä ja tarjota kaikenikäisille asukkaille mielekkäät puitteet elämyksille lempiohjelman parissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.