Kaksi uutta vuokrataloa Myyrmäkeen

Rakennusliike Lapti Oy rakentaa Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elolle Myyrmäkeen kaksi vuokra-asuintaloa, joihin tulee yhteensä 149 asuntoa.

Ensimmäisen asuintalon rakentaminen alkoi heinäkuussa 2022 ja toisen alkaa lokakuussa 2022 korttelissa, josta on purettu vanha toimistokiinteistö.

Myyrmäen Kilterinrinteen ja Kilterinkujan väliin nousevaan Asunto Oy Vantaan Kilterinrinne 3:een tulee yhteensä 105 asuntoa, ja se valmistuu tammikuussa 2024. Samaan kortteliin Asunto Oy Vantaan Kilterinkuja 2:een tulee yhteensä 44 asuntoa, ja se valmistuu joulukuussa 2023.

Tulevissa kerrostaloissa on asuntoja yksiöistä kolmioihin ja lisäksi pesutupa, saunaosasto, asuntokohtaiset irtaimistovarastot, pyöräkellarit ja maanalainen paikoitushalli, josta löytyy myös sähköautojen latauspisteitä.

Samassa korttelissa Lapti rakentaa lisäksi tällä hetkellä Asunto Oy Vantaan Bronksia, johon valmistuu 63 omistusasuntoa syksyllä 2023. Kortteliin on suunnitteilla vielä toinenkin samankokoinen kerrostalo omistusasumiseen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.