Asukastilaisuus Myyrmäen keskustan uudesta koulusta

Kuvituskuva

Myyrmäen keskustaan on suunnitteilla uusi koulurakennus, koska Myyrmäen ja Martinlaakson alueiden yläkoulujen tilat eivät riitä lähitulevaisuudessa kasvavalle oppilasmäärälle.

Vantaan kaupunki järjestää asiasta kaikille avoimen kuulemis- ja keskustelutilaisuuden maanantaina 13. joulukuuta 2021 kello 17.

Tilaisuus järjestetään hybridinä tai mahdollisten rajoitusten vuoksi kokonaan verkkotilaisuutena. Teams-linkki julkaistaan Osallistuva Vantaa -verkkosivustolla.

Tilaisuus järjestetään nyt joulukuussa, koska asiaa ollaan valmistelemassa päätettäväksi Vantaan kasvatuksen ja oppimisen lautakunnan kokoukseen 24. tammikuuta 2021.
Tilaisuudessa käydään läpi Myyrmäen alueen palveluverkkoon suunnitellut muutokset ja annetaan ohjeet kirjallisen kannanoton jättämiseen.

Tämänhetkisen arvion mukaan uusi koulu valmistuisi Myyrmäen Ojahaantielle niin, että se aloittaisi toimintansa elokuussa 2028. Tällöin Kilterin Sanomalan opetuspisteen oppilaat siirtyisivät uuteen Ojahaantien kouluun. Ojahaantien koulun valmistuttua Myyrmäen suuralueella on neljä yläasteen luokkien opetusta antavaa koulua: Hämeenkylän koulu, Kilterin koulu, Martinlaakson koulu ja uusi Ojahaantien koulu.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.