Järjestettyjä asukaskävelyjä Kalasatamasta Pasilaan

Järjestettyjä asukaskävelyjä Kalasatamasta Pasilaan

Asukaskävely on oiva tapa tutustua tulevan Kalasatam-Pasila raitiolinjan reittiin sekä töiden etenemiseen. Kävelyjä järjestetään loppukevään, kesän ja syksyn 2023 aikana.

Asukaskävelyissä kävellään opastettuna ennalta suunniteltu reitti katualueella työmaata seuraten. Kävelyn aikana on mahdollista esittää kysymyksiä ja saada tarkempaa tietoa käynnissä olevista ja tulevista töistä. Asukaskävelyt ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

Asukaskävelyjen aikataulut ja reitit
Kalasatama: to 11.5. klo 17–18
Lähtö klo 17.00 Aallonhalkojanaukiolta (linjan 59 päätepysäkkiä vastapäätä). Kävellään reitti Aallonhalkoja–Junonkatu–Leonkatu–Hermannin rantatie–Vanha talvitie.

Vallilanlaakso: ke 7.6. klo 17–18
Lähtö klo 17.00 työmaatoimistoltamme, Isonniitynkatu 2. Mahdollisuus tulla paikan päälle jo klo 16.30 esittämään kysymyksiä. Kävellään reitti Isonniitynkatu 2–Vallilanlaakso–Hämeentie.

Pasila: ke 14.6. klo 17–18
Lähto klo 17.00 kauppakeskus Triplan läntisen sisäänkäynnin edustalta (Pasilankatu). Kävellään reitti Pasilanraitio–Pasilankatu–Pasilansilta–Asemapäällikönkatu–Ratamestarinkatu–R adanrakentajantie–Mäkelänkatu.

Hermanni: elo–syyskuussa 2023
Tarkempi ajankohta tiedotetaan myöhemmin. Kävellään reitti Vanha talvitie–Hermannin rantatie–Hämeentie.

Kalasatamasta Pasilaan -hanke

Välille Nihti–Kalasatama–Vallilanlaakso–Pasila rakennetaan 4,5 kilometriä uutta raitiotietä, joka yhdistää nykyiset raitiotie-, metro- ja junaverkot toisiinsa. Liikennöinti aloitetaan vuonna 2024. Samalla kehitetään jalankulun ja pyöräilyn olosuhteita, katutilan viihtyisyyttä ja kaupunkiluonnon monimuotoisuutta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.