Useita liikennehankkeita rakenteilla Nurmijärvellä

kuvituskuva

Nurmijärvellä rakennetaan parhaillaan useita liikennehankkeita.

Alitilantielle Ropakkotien ja puistoalueen välille Nurmijärven kunta rakennuttaa pysäköintialueen sekä jalankulku- ja pyörätien. Hankkeen tavoitteena on helpottaa Ropakkotien alueen pysäköintipaikkojen puutetta.

Nurmijärven kunnan verkkosivuilla julkaistun uutisen mukaan rakennusurakan arvioidaan olevan täysin valmis elokuussa 2022.

Rusakontielle Klaukkalaan rakennetaan puolestaan uusi kevyen liikenteen vesistösilta. Silta ylittää Luhtajoen. Uusi silta korvaa vanhan purettavan sillan.

Nurmijärven kunnan verkkosivuilla julkaistussa uutisessa arvioidaan, että uuden sillan rakennusurakka valmistuu joulukuussa 2022. Rakennustöiden ajan jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden käytössä Luhtajoen yli on korvaava yhteys Jokirannankujan vesistösillan kautta.

Lopentielle rakennetaan jalankulku- ja pyörätie Nummenpääntien ja Klaukkalan kehätien väliselle osuudelle. Hankkeen rakennuttavat Uudenmaan Ely-keskus ja Nurmijärven kunta yhteistyössä. Rakennustyöt ovat alkaneet nyt kesällä, ja urakan arvioidaan valmistuvan elokuussa 2023.

Nurmijärven Kirkonkylällä toimiva Maaniitun koulu saa uusia saattoliikennepaikkoja. Niitä tulee Väinöläntien puoleiselle osalle tontti- ja katualuetta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.