Keravan K-Citymarket täydentyy Alkon palveluilla

K-Citymarket Keravan yhteyteen avataan keväällä uusi Alko. Lopettavan Kookengän tiloihin avattavan Alkon on tarkoitus avautua ennen pääsiäistä.

Usealla asiakkaalla hyvä ruoka ja laadukas viini kuuluvat yhteen. Jatkossa juhlapöytä täydentyy yhdellä kauppareissulla, kun K-Citymarketin valikoimien lisäksi myös Alko-käynti hoituu saman katon alla. Yli 140-neliöinen Alko tarjoaa K-Citymarket-keskuksessa yli 500 tuotteen valikoiman.

”Meille on tärkeää, että asiakkaat pystyvät hoitamaan monenlaisia asioita yhdessä paikassa, meidän kattomme alla. Jatkossa entistäkin monipuolisempi asiointi hoituu yhdellä käyntikerralla. Kehitämme jatkuvasti K-Citymarket-keskuksen toimintoja, joten Alko vahvistaa entisestään monipuolista palvelutarjontaamme K-Citymarket Keravan yhteydessä. Alko on arvostettu ja vastuullinen toimija, joka tuo uuden palvelun K-Citymarketin asiakkaille”, kertoo K-ryhmän Etelä-Suomen aluejohtaja Timo Heikkilä.

K-Citymarket Kerava tarjoaa asiakkaiden käyttöön jo entuudestaan laajan palveluvalikoiman. K-Citymarketin yhteydessä käytettävissä ovat jo mm. Postin, DB Schenkerin, Matkahuollon ja Lippu.fi:n palvelut sekä sähköautojen latausasema K-Lataus. Liikekeskuksessa sijaitsevat myös Intersport, DNA Kauppa ja Hesburger.

Alko täydentää uudella myymälällä paikallista palvelutarjontaa. Uusien liikepaikkojen valintaan vaikuttavat meillä asioinnin vaivattomuus ja alueen muiden palvelujen läheisyys.

”Uuden myymälän valikoima koostuu noin 500 tuotteesta ja tuo lasiin koko maailman. Koko reilun 10 000 tuotteen valikoima on saatavilla verkkokaupasta ja tilauksen voi noutaa myymälästä”, lisää Alkon Etelä-Suomen aluepäällikkö Pirjo Hirvonen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.