Kansanmusiikki kiinnosti yli 2 000 kävijää Keravalla

Kuvituskuva

Uuden kansanmusiikin festivaali TE!Fest järjestettiin lauantaina 15.6.2019 Keravan Paasikivenaukiolla ja Kerava-salissa.

Kolmatta kertaa järjestetty tapahtuma ylsi kävijätavoitteeseensa reilulla 2000 kävijällä. Keravalaisen kansanmusiikkigurun Esko Järvelän kokoaman kotimaisista ja kansainvälisistä huippuartisteista koostuneen festivaaliohjelman lisäksi yleisöä hemmoteltiin aurinkoisella ja lämpimällä kesäsäällä.

TE!Festissä on upeaa, että kovan luokan ammattilaiset ja innostuneet harrastajat esiintyvät samalla festivaalilla, jopa samaan aikaan lavalla, kuten hengästyttävässä näppärikurssin päätöskonsertissa. Yleisöpalautteessa on kiitelty esitysten laadukkuutta kauttaaltaan. TE!Festin idea onkin tarjota hienoja musiikkielämyksiä irtonaisella otteella, sanoo Keravan kirjasto- ja kulttuuripalveluiden johtaja Jari Paavonheimo.

Tänä vuonna festivaaliin kuului myös kirjaston oheisohjelmaa, kuten säveltäjä, pianisti Eero Hämeenniemen luento ja Asahi-liikuntaharjoituksia kirjaston edustalla. Uudenmaan kulttuurirahasto myönsi tapahtumalle avustusta. TE!Fest järjestetään jälleen kesällä 2020. TE!Festin järjestääKeravan kirjasto- ja kulttuuripalvelut.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.