Järvenpäässä järjestetään maksuton itsenäisyyspäivän konsertti

Itsenäisyyspäivän juhlintaa Järvenpäässä vuonna 2022.

Järvenpään kaupunki juhlistaa itsenäisyyspäivää perinteeksi muodostuneella Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston konsertilla Järvenpää-talon Sibelius-salissa keskiviikkona 6. joulukuuta kello 14.

– Ohjelman keskiössä on Jean Sibeliuksen ja muiden suomalaisten säveltäjien musiikin lisäksi Järvenpään kaupunginhallituksen puheenjohtajan ja kansanedustaja Eemeli Peltosen juhlapuhe. Konsertissa soittaa tänä vuonna puhallinorkesteri Kumpu Kellokosken soittokunnan kanssa johtajanaan Rikupetteri Aaltonen. Lisäksi lavalle nousee musiikkiopiston oppilaita soolo- ja kamarimusiikkiesityksin, tiedottaa Järvenpään kaupunki.

Musiikin lomassa kuullaan suomalaista runoutta Järvenpään teatterin lausujien tulkitsemana. Konsertissa jaetaan myös Järvenpään Seudun Nuorkauppakamarin Vuoden järvenpääläinen -palkinto.

Tapahtuman kesto on noin tunti. Sibelius-salin paikat täytetään saapumisjärjestyksessä, eli sinne ei ole ennakkovarauksia. Konsertin järjestävät yhteistyössä Keskisen Uudenmaan Musiikkiopisto ja Järvenpään kulttuuri- ja tapahtumapalvelut.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.