Nuorkauppakamari sai uuden puheenjohtajan

0
50
Vuoden 2021 hallitus kukitettiin kokouksessa.

Järvenpään seudun nuorkauppakamarin vaalikokous-spektaakkelissa valittiin vuoden 2021 tekijät, valmistettiin illallinen sekä testattiin uusi upea kakku- ja viinitasting-konsepti

 

Järvenpään seudun nuorkauppakamari (JSNKK) kokoontui viime viikolla vaalikokoukseen, jossa valittiin yhdistykselle uusi hallitus vuodelle 2021. Yhdistyksen toimintaperiaatteisiin kuuluu hallitusvirkailijoiden vaihtuminen vuosittain eli vuosi per virka, jotta jäsenet pääsisivät kehittymään jatkuvasti uusilla vastuualueilla.

 

Vaalikokousillan ohjelmasta oli päätetty tehdä tavallista elämyksellisempi puheenjohtaja Salla Niemelän sekä Senaattori Mika Gilanin toimesta. Kokous järjestettiin Kakkutalo Gilanissa ja kokousillallinen tehtiin Kakkutalon tasokkaassa keittiössä, jossa valmistuu päivittäin lounas noin 160 henkilölle. Mukana olijat osallistuivat intensiivisesti kokkikouluun ja saivat Gilanilta ammattilaisen vinkkejä muun muassa herkullisen ruskeakastikkeen tekoon.

 

Kokoukseen osallistui noin parikymmentä henkilöä. Jäsenten lisäksi mukana oli myös entisiä aktiivisia jäseniä eli senaattoreita ja kunniajäseniä, seuralaisia sekä niin sanottuja ”koejäseniä” eli henkilöitä, jotka ovat vasta hiljattain tulleet mukaan toimintaan.

Illan edetessä pidettiin muun muassa kuukausikokous, jossa hyväksyttiin koejäseniä varsinaisiksi jäseniksi, sekä vaalikokous, jossa valittiin vuoden 2021 hallituksen kokoonpano.

 

”Meillä on ensi vuodelle upea ja tekevä porukka koossa. Uuden puheenjohtaja Viktorin johdolla ollaan varmasti myös ensi vuonna aktiivisesti ja näkyvästi esillä sekä tehdään vaikuttavia projekteja”, kommentoi väistyvä puheenjohtaja Salla Niemelä uutta hallituskokoonpanoa.

”Kiitän luottamuksesta ja otan suurella innolla puheenjohtajapestin vastaan. Ensi vuonna tullaan päivittämään kamarin brändiä, panostamaan yhteistyökumppanuuksiin ja järjestämään ikimuistoisia tapahtumia”, kertoo vastavalittu puheenjohtaja Viktor Andersson.

Vaalikokousilta huipentui osallistujat valloittaneeseen uuteen maistelukonseptiin, kakku- ja viinitastingiin. Gilanin yhdessä sommelierien kanssa kehittämät kakkujen ja viinien yhdistelmät olivat suussa sulavia. Marjaisampi, raikas kakku sai esimerkiksi parikseen samaa makumaailmaa olevan, lempeän herukkaisen viinin, kun taas tuhti Red Velvet -kakku yhdistettiin viipyilevämpään ja makeampaan jälkiruokaviiniin.

 

Järvenpään seudun nuorkauppakamarin hallitus vuodelle 2021:

Puheenjohtaja (PRES) Viktor Andersson

Varapuheenjohtaja (DP) Ellen Vikman

Väistyvä puheenjohtaja (IPP) Salla Niemelä

Yhteiskuntavastaava (COM) Maija Lepola

Tapahtumavastaava (LOM) Markus Uotila

Koulutusvastaava (IND) Topi Rantala

Kansainvälinen suhdetoimintavastaava (IPRO) Stefano La Mela (ei kuvassa)

Rahastonhoitaja (TREAS) Paavo Jääskeläinen

 

Järvenpään seudun nuorkauppakamari (JSNKK) on Järvenpäässä vuodesta 1971 saakka toiminut, alle 40-vuotiaiden kouluttautumis- ja kehittymisjärjestö. Järvenpäässä JSNKK tunnetaan mm. vuosittaisen Joulupuu-keräyksen järjestämisestä sekä Vuoden järvenpääläinen -palkinnon luovuttamisesta. Yhdistys järjestää lisäksi monenlaisia koulutuksia ja tapahtumia niin paikallistasolla kuin yhteistyössä muiden kamarien kanssa. Järvenpään seudun nuorkauppakamari hakee tällä hetkellä uusia jäseniä joukkoonsa. Lisätietoja sähköpostitse Viktor Anderssonilta, viktor.andersson@jci.fi.

 

Kakkutalo Gilan on pitkän linjan paikallinen ravintolayritys Järvenpäässä. Toiminnan aloittivat Mikan vanhemmat Kaj ja Marjatta Gilan vuonna 1984. Yrityksen päävahvuusaluetta ovat täytekakut, joita kakkutalo myy viikkotasolla noin 200-300 kappaletta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.