Nuori, hae kesätöitä Järvenpään kaupungilta!

Jos olet koululainen tai opiskelija, niin kesä on paitsi kesäloman, niin myös kesätöiden aikaa. Järvenpään kaupunki tarjoaa kesätyöpaikkoja noin 160 järvenpääläiselle 15–18-vuotiaalle nuorelle kaupungin eri toimipisteisiin, esimerkiksi päivähoitoon, vanhusten hoitoon, nuorisopalveluihin, puistotyöhön ja uimarannoille. Tulevana kesänä on viime kesän tavoin mahdollisuus työllistyä myös kaupungin kanssa yhteistyötä tekeviin yhdistyksiin. Joissakin tehtävissä kuten rantavahdin työssä on ikävaatimuksena 18 vuotta.

Työaika on 30 h/viikossa ja työstä maksettava palkka 833 €/kk. Työsopimus tehdään kuukaudeksi.

Järvenpään kaupunki tarjoaa kaikille työllistämilleen nuorille Taidolla työelämään -koulutuksen maanantaina 4.6.2018. Päivän aikana perehdytään kaupungin työtehtäviin ja työpaikan pelisääntöihin sekä perehdytään Ilo Palvella -asiakaspalveluun. Koulutus on pakollinen, palkallinen ja se on työpäiväksi verrattava.

Hakuaika kesätöihin kaupungille on 1.–28.2.2018. Toimipisteiden esimiehet kutsuvat hakijoita haastatteluun ja valitsevat yksikköjensä työtarpeisiin parhaiten vastaavat kesätyöntekijänsä. Valituille ilmoitetaan kesätyöpaikasta 30.4.2018 mennessä. Lista valituista on toukokuun ajan kaupungintalon aulan seinällä sekä kaupungin yleisellä ilmoitustaululla kirjastossa.

Teethän kesätyöhakemuksesi huolella. Voit kirjata lisätietoja kohtaan muun muassa harrastuksistasi, tet- jaksoistasi ja opinnoistasi. Tämä on tärkeää lisätietoa esimiehille, kun he valitsevat useiden satojen hakemusten joukosta haastateltavia. Esimerkiksi jokin harrastuksissa saatu taito voi olla kesätyöpaikassasi erittäin hyödyllinen.

Hakemuslinkki aukeaa 1.2.2018 klo 9 ja sulkeutuu 28.2.2018 klo 24.00.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.