Järvenpään kaupunki laatii kulttuuriohjelman

Näkymä Järvenpäässä.

Järvenpään kaupunki haluaa vahvistaa imagoaan kulttuurikaupunkina.

Järvenpään kaupunki työstää kulttuuriohjelmaa, joka linjaa kulttuurikaupungin vahvuudet, kulttuuritoiminnan pitkän tähtäimen tavoitteet ja myös kehittämiskohteet.

– Tuleva kulttuuriohjelma korostaa kulttuurin vetovoimaa, lisää kaupunkilaisten kulttuurihyvinvointia ja luo yhteisöllistä tekemisen tapaa Järvenpäähän, tiedottaa Järvenpään kaupunki.

Valmistuttuaan kulttuuriohjelma asettaa tulevaisuuden tavoitteita kaupungin omille kulttuuriyksiköille, mutta toimii myös innoittajana Järvenpäässä kulttuurin parissa toimiville yhdistyksille, järjestöille ja työryhmille.

– Kaikki kulttuuriasioista kiinnostuneet kaupunkilaiset pääsevät osallistumaan ohjelman tekemiseen vastaamalla kyselyyn, kerrotaan tiedotteessa.

Linkki kyselyyn löytyy Järvenpään kaupungin nettisivuilta. Kyselyyn voi vastata 15. maaliskuuta 2024 saakka.

Järvenpään kulttuuri- ja tapahtumapalvelut koostaa lopullisen kulttuuriohjelman yhteistyössä kaupungin kulttuuriyksiköistä muodostetun työryhmän kanssa. Kyselyn ja työryhmätyöskentelyn lisäksi ohjelma nojaa vahvasti kaupunkistrategiaan. Kyselyvastausten pohjalta kaupungin kulttuuriyksiköistä muodostettu työryhmä jatkaa suunnitelman työstämistä.

Kulttuuriohjelman luonnos avataan vielä sähköisesti kommenteille toukokuussa. Tavoitteena on, että kulttuuriohjelma on valmis alkusyksystä 2024.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.