Järvenpää myöntää yrityksille kunniakirjoja hyvin hoidetusta tonttimiljööstä

92
Terholan yritysalueen yleisilme osoittautui hyväksi.

Kaupunki myöntää kunniakirjoja yrityksille, jotka huolehtivat esimerkillisesti tonttiensa ja pihojensa siisteydestä.

Järvenpään kaupunki toteutti kesäkuussa Viihtyisä kaupunkikuva -toimintamalliin sisältyvän maastokatselmuksen Terholan yritysalueella.

Ennen katselmusta yrittäjillä ja kaupungin edustajilla oli mahdollisuus tarkastella aluetta ilmakuvien avulla Järvenpään internetsivuilla.

Katselmukseen osallistui muutama alueen yrittäjä sekä kaupungin edustajat. Katselmus aloitettiin Helsingintieltä, josta edettiin muun muassa Alhotielle, Vanhalle yhdystielle, Pykäläkadulle ja Terholantielle.

Terholan yritysalueen yleisilme osoittautui hyväksi, mutta myös joitakin epäkohtia löydettiin. Joidenkin yritysten kiinteistöillä on vielä työstettävää tonttimiljöön kohentamiseksi, tiedotti Järvenpään kaupunki.

Kaupunki esimerkiksi toivoo yritysten huolehtivan kiinteistönsä hoitamisen lisäksi aidanalusen ja kiinteistön puolelta katualueelle tulevien puiden oksien siistimisestä. Tontilla olevat lavat, kontit ja autonrenkaat tulee säilyttää asianmukaisesti ja siististi tonttialueella.

– Kaupunki kehottaa yrityksiä kiinnittämään huomiota asialliseen jätehuoltoon. Mikäli tonttialueella on ylimääräistä hiekoitushiekkaa, olisi myös nämä hyvä poistaa pölyämästä. Vanhalla yhdystiellä ja Vierikadulla havaittiin kaksi kiinteistörajan ylitystä, kerrotaan kaupungin tiedotteessa.

Kaupunki on päättänyt myöntää Terholan Lidlin päivittäistavarakaupalle ja Vanhalla yhdystiellä sijaitsevalle RTK-Palvelu Oy:lle kunniakirjat siisteistä ja esimerkillisistä pihoista.

– Yrityksille, joiden alueen kohdalla on ollut huomautettavaa, mutta jotka onnistuvat parantamaan merkittävästi tilannettaan ja yleisilmettään, voidaan myöntää kunniakirja myöhemmin.

Seuraava Viihtyisä kaupunkikuva -maastokatselmus järjestetään Intro-4 yritysalueella sekä Mikonkorven alueen Minkkikadulla lokakuussa 2022.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.