Teemu Selänne seuraa urheilulegendoja muotibusinekseen

Suomen suosituin urheilija seuraa kansainvälisten urheiluidolien jalanjälkiä muotinusinekseen. Teemulla on nyt hänen nimeään kantava oma vaatemallisto. Uunituore Sel8nne-vaatemallisto sisältää monikäyttöisen valikoiman miesten ja lasten vaatteita ja asusteita niin aikuisille, lapsille kuin nuorisollekin. Inspiraationsa mallisto on saanut Teemun liikunnallisesta ja rennosta elämäntyylistä. Valmistajan mukaan vaatteiden suunnittelussa on otettu erityisesti huomioon materiaalien laadukkuus, helppohoitoisuus ja mukavuus.

Malliston yhtenäisyyden takaavat Selänteen tuttu pelinumero 8 ja Selänteen nimikirjoitus

”Jo ensimmäisessä pelipaidassani oli numero 8. Äärettömyyden symbolina se kuvastaa minulle ikuista liikettä”, kertoo Teemu Selänne. Sel8nne-mallisto sisältää laadukkaita collegetakkeja, -housuja, t-paitoja ja treenivaatteita sekä asusteita. Lisäksi valikoimaan kuuluu kännykän kuoria, kiekko ja muki. Mallisto laajenee keväällä 2017. Malliston tuotteet ovat myynnissä K-citymarketeissa.

Esikuvana ruotsalaisen ”jäävuoren” oma menestyksekäs mallisto?

Ruotsalainen Björn Borg, yksi kaikkien aikojen parhaista tennispelaajista on luonut tennisvuosiensa jälkeen uraa vaatetusalalla. Lujasta fysiikastaan ja hyvistä hermoistaan tunnettu Borg sai muun muassa lempinimen ”Jäävuori”.Hänen tunnusmerkeikseen muodostuivat otsanauhalla järjestyksessä pidetty pitkä tukka ja 6–0-voitot. Vaatepuolella miehen nimeä kantavasta mallistosta tunnetuimmat tuotteet ovat urheilusllisen rennot alusvaatteet.

Suhteellisen lyhyen uransa (1974–1980) aikana Borg voitti 11 Grand Slam -turnausta: Wimbledonin tennisturnauksen viidesti ja Ranskan avoimet kuudesti. Yhdysvaltain avointen voitto Borgilta jäi saavuttamatta, vaikka hän eteni turnauksen loppuotteluun neljä kertaa. Australian avoimeen turnaukseen Borg osallistui vain kerran, vuonna 1974, jolloin hän hävisi kolmannella kierroksella. Hän on International Tennis Federationin maailmanmestari vuosilta 1978–1980. (lähde: Wikipedia)

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.