Tee uuden vuoden lupaus – ryhdy tukihenkilöksi

Vuoden vaihde on monelle lupausten ja muutosten aikaa. Haluamme kertoa mahdollisuudesta lupaukseen, joka ilahduttaa itsesi lisäksi myös tukihenkilöä tarvitsevaa lasta tai nuorta. Lupautumalla turvalliseksi aikuiseksi voit olla mukana rakentamassa parempaa tulevaisuutta.

Ryhtymällä tukihenkilöksi saat kulkea lapsen rinnalla ja tuottaa iloa hänen arkeensa sekä tarjota hänelle samalla turvallisen aikuisen läsnäoloa.

Tukihenkilöt tapaavat tuettaviaan noin kahdesti kuukaudessa. Sinun ei tarvitse osata mitään erityistä – riittää että olet oma itsesi. Toimintaan voivat lähteä mukaan avarakatseiset aikuiset, joilla on tasapainoinen elämäntilanne ja oma elämänhallinta kunnossa.

Toimintaan mukaan haluaville järjestetään soveltuvuushaastattelu. Sosiaalialan ammattilaiset valmentavat vapaaehtoiset ja ovat heidän tukenaan. Kaikki tuettavat lapset ja nuoret asuvat Helsingissä.

Helsingin kaupunki on järjestänyt tukihenkilötoimintaa vuosikymmenien ajan. Tukihenkilötoiminta on tärkeää ja arvostettua vapaaehtoistoimintaa, joka on toivottua lastensuojelun lapsille ja nuorille.

Lastensuojelun tukihenkilöitä on yli 230 Helsingissä. Mieti, lähtisitkö sinäkin mukaan tähän vaikuttavaan toimintaan? Omaa tukihenkilöä odottaa tällä hetkellä 49 lasta ja nuorta. Suurin tarve on miestukihenkilöille

Helsingin sosiaali- ja terveysvirasto järjestää tukihenkilötoiminnasta kiinnostuneille infotilaisuuden torstaina 12.1.2017 klo 17.00 – 18.30, Hakaniemessä, Säästöpankinranta 2 a/5. krs.

Tilaisuuteen tulevia pyydetään ilmoittautumaan keskiviikkoon 11.1.2017 mennessä sähköpostilla ls-tukihenkilotoiminta

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.