Saunakulttuuriin juhlaa Teurastamolla 30.9.-2.10.

Helsingin Teurastamon alueella järjestetään syys-lokakuun vaihteessa suomalaista saunakulttuuria kunnioittava Saunafestivaali. Paikalle tuodaan peräti viisi erilaista puulämmitteistä saunaa ja kaksi kylpypaljua. Tapahtuman vetonaulana toimii perinteikäs korsusauna.

”Kaksi saunoista on telttasaunoja ja kaksi hirsisaunoja. Perinteinen korsusauna kiinnostaa yleisöä varmasti eniten. Musiikkia tai markkinahumua ei ole, vaan tapahtumassa keskitytään nimenomaan nautiskelemaan saunomisesta.”, kommentoi tapahtuman puuhamies Heikki Häkkinen.

Saunomisen lisäksi tapahtumassa on mahdollisuus pulahtaa välillä vilvoittelemaan jäiseen kylpypaljuun.Toinen kylpypaljuista on lämmitetty, joten se sopii paremmin rentoutumiseen.

Saunat lämpiävät Teurastamon alueella perjantaista sunnuntaihin. Perjantaina saunotaan klo 17-21, lauantaina 14-21 ja sunnuntaina 12-18. Saunat ovat sekasaunoja, eli festarivieraita pyydetään ottamaan omat uima-asut ja pyyhkeet mukaan. Sisäänpääsymaksu on 15e ja se sisältää 5 erilaista saunaa, sekä kylpypaljut.

@saunafestivaali

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.