Perinteikäs skeittipuisto uudistettiin Eirassa

Havainnekuva uudesta skeittipuistosta. Isoja ramppeja tai vauhdinottoja ei ole, vaan skeittaajat potkivat vauhtia itse. Obstaakkelien suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Spottiskate Oy.

Eteläisen kantakaupungin oma skeittipuisto Ponke’s Park oli kulunut kovassa käytössä.

Eiran merellisissä maisemissa sijaitseva skeittipuisto on uusittu asfalttia myöten. Uuden Ponke`s Parkin viralliset avajaiset järjestettiin elokuun alussa.

Heinäkuun alussa tiedotettiin, että Merisatamanranta 10:ssä sijaitsevan skeittipuiston viihtyvyyttä parannetaan yleisilmettä siistimällä.

Tavoitteena on ollut luoda puistoon uusi selkeästi hahmotettava skeittialue, jonka keskellä on skeitattavat istutuskalusteet.

Kalusteet jakavat aluetta ja tuovat skeittipuistoon vehreyttä.

– Silminnähden yksi suurimmista muutoksista on Helsingin kaupungin tekemä uusi asfaltti, kertoi Ponke’sin toimitusjohtaja Tuomas Keskikallio.

Helsingissä 1990 luvun alussa perustettu Ponke’s The Shop on Suomen vanhin edelleen toimiva rullalautakauppa.

Keskikallion mukaan skeittipuiston obstaakkelien suunnittelussa on kuultu puiston käyttäjiä.

Skeittipuisto on tunnettu matalan kynnyksen “potkuttelu”-puistona, jossa ei ole isoja ramppeja tai vauhdinottoja, vaan skeittaajat potkivat vauhtia itse.

Uudistus kunnioittaa vanhan skeittipuiston perintöä ja uudet obstaakkelit mukailevat alkuperäisiä pienillä päivityksillä.

Skeittipuiston uudistusta on tukenut joukko yrityksiä, joille omaehtoinen liikunta ja skeittaus on lähellä sydäntä. Skeittipuiston obstaakkelien suunnittelusta ja toteutuksesta on vastannut Spottiskate Oy.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.