Kevätmessut veti yli 30 000 kävijää Itä-Pasilaan

Kevätmessut veti kävijöitä. Kuva: Emmi Kähkönen

Vaikka ulkona sää ei näyttänyt kevään merkkejä, nautittiin Messukeskuksessa keväisestä tunnelmasta.

Helsingin Messukeskuksessa Itä-Pasilassa pidetyt Kevätmessut houkutteli noin 34 000 kävijää neljän päivän aikana.

Kevätmessut järjestettiin 7.-10. huhtikuuta 2022.

Kevätmessut avasi Messukeskuksen tapahtumakauden pitkän koronarajoitusten aiheuttaman tauon jälkeen. Kevätmessuilta haettiin ideoita ja inspiraatiota sekä tultiin tutustumaan tuotteisiin ja viettämään aikaa.

– Olemme erittäin iloisia saadessamme tapahtumat käyntiin jälleen. Useat näytteilleasettajat ovat kertoneet kävijöiden hakevan osastoilta tietoa ja asiantuntijuutta ja myös kauppaa on tehty runsaasti, kertoi tiedotteessa Messukeskuksen liiketoimintapäällikkö Tanja Pasila.

Messukeskuksen tapahtumakauden avannut Kevätmessut kattaa tapahtumat Kevätpuutarha, Asu & Remontoi, Sisusta, OmaMökki ja Lähiruoka & Luomu. Lauantaina ja sunnuntaina tapahtumakokonaisuus täydentyi erityisruokavalioiden Lautasella-tapahtumalla.

Messuilla näytteilleasettajana olleen Sysmän kunnan matkailu- ja markkinointineuvoja Raija Hänninen oli messuihin tyytyväinen.

– Messuille oli todella kiva tulla. Olemme tavoittaneet paitsi vapaa-ajan asukkaita, myös sellaisia kävijöitä, jotka suunnittelevat maalle muuttoa. Osastollamme oli kunnan työntekijöiden lisäksi paikallisia yrittäjiä, jotka pääsivät keskustelemaan kävijöiden kanssa, kertoi Hänninen.

Yksi messujen eduista niin yrityksille kuin kävijöille on se, että tuotteisiin pääsee tutustumaan kokonaisvaltaisemmin. Esimerkiksi Gardenan osastolla pääsi kokeilemaan itse laitteita ja tarvikkeita.

– Ihmisiä on ollut paljon liikkeellä ja kävijät ovat olleet kiinnostuneita tuotteista. Messuilla pääsee uniikilla tavalla testaamaan tuotteita, kuten leikkaamaan oksia tai katsomaan, kuinka aurinkoenergialla toimiva lomakastelusarja toimii, kertoi Gardenan markkinointipäällikkö Henna Korento.

Seuraavaksi Messukeskuksessa pidetään 15.-17.4. American Car Show, jonka järjestää Finnish Hot Rod Association.

Kevätmessuja 2022. Kuva: Emmi Kähkönen
Näkymä Kevätmessuilta. Kuva: Emmi Kähkönen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.