Myllypuroon innovaatiorahaa

Kuvituskuva

Helsingin kaupunginhallituksen elinkeinojaosto päätti kokouksessaan 5. kesäkuuta myöntää kaupungin innovaatiorahastosta 359 292 euroa Metropolia Ammattikorkeakoulu Oy:lle.

– Rahoitus kohdistuu hankkeelle ”Rakennusalan tieto- ja taitokeskittymä – Helsinki Myllypuron kampus”, jonka tavoitteena on luoda rakennusalan tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan ekosysteemi, nostaa alan tunnettuutta, kasvattaa yritysten kilpailukykyä ja lisätä vetovoimaa rakentamisen toimialalla.

Hankkeen fyysinen toiminta keskittyy Helsingin kaupungin Myllypuroon rakennuttamaan Metropolian kampukseen, jonne on keskitetty kiinteistö- ja rakennusalan sekä sosiaali- ja terveysalan opetusta.

Metropolian opiskelijoiden lisäksi kampuksella tulee opiskelemaan Stadin ammattiopiston rakennus ja talotekniikka -alojen oppilaita.

– Hankkeen toiminta kytketään myös Aalto-yliopiston Rakennetun ympäristön laitoksen opetukseen ja tutkimukseen liittyviin oppimisympäristöihin.

Hanke tulee yhdistämään pääkaupunkiseudun kolme merkittävää rakennetun ympäristön alan oppilaitosta: Stadin ammattiopiston, Metropolian ja Aalto-yliopiston. Hankkeen rahoitus jakautuu vuosille 2023–2025.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.