ToPo pisti koritehtaan pystyyn Munkkiniemessä

ToPo Miehet jatkoivat otteluitaan Miesten Divisioona A:ssa lauantai-iltana. Kauden kotiavauksessa ToPo tehtaili 111 pistettä Helsingin NMKY:tä vastaan ja sama koritehdas oli pystyssä myös tälläkin kertaa.
Ottelu alkoi kovalla intensiteetillä ja koko avauspuoliaika oli todellista korijuhlaa. ToPo aloitti ottelun tehokkaasti, mutta samoin teki myös Oulu. Ensimmäisen reilun kolmen ja puolen minuutin aikana peräti neljä eri vierailijoiden pelaajaa oli heittänyt kolmosen pohjaan. ToPon kapteeni Juuso Kauppinen oli myös varsin hyvällä pelipäällä ja hän heittikin jo 11 pistettä ensimmäiseen viiteen ja puoleen minuuttiin.
ToPo onnistui kasvattamaan piste-eron kymmeneen pisteeseen avausjakson aikana. Ilmari Kallion kolme onnistunutta kolmen pisteen heittoa vajaaseen kahteen ja puoleen minuuttiin jakson loppupuolella kuitenkin toi Oulun takaisin peliin mukaan. Tilanne ensimmäisen kympin jälkeen oli ToPon eduksi 32–29.
Ottelun toisella jaksolla myös tapahtumia riitti. ToPo oli pitkälti hallitsevampi osapuoli, mutta Oulullakin oli omat aikansa. Samatar Abokarin vapaaheitot vei Oulun johtoon vähän ennen jakson puoliväliä. Ilo johtoasemasta oli kuitenkin lyhytaikainen. Jakso päättyi Kalle Koposen henkilökohtaiseen 5–0 runiin ja ToPo siirtyi pitkän tauon viettoon 61–54 johtoasemasta.
Kotijoukkue tuli todella vahvasti ottelun kolmanteen kymppiin ja varsinkin Santeri Makkonen oli vahvalla pelipäällä. Oulu Basketball pääsi jakson loppupuolella pelin päälle hetkeksi ja onnistui kirimään piste-eron neljään. Tuo jäi vierailijoiden laihaksi iloksi, nimittäin tuon jälkeen ToPo meni menojaan. Puolen tunnin pelaamisen jälkeen ToPo johti yhdellätoista pisteellä, 87–76.
Viimeinen neljännes ottelusta oli vahvaa ToPon hallintaa, eikä Oululla ollut mahdollisuuksia. Myös Oulun kahdeksan pelaajan miehistö kärsi virhevaikeuksista neljän pelaajan pelatessa pidemmän aikaa neljä virhettä niskassaan. ToPon voittonumerot lopulta kirjattiin muotoon 114–96.