Yrjönkadun uimahallissa suositut hemmottelupäivät joulukuussa

Yrjönkadun uimahallissa järjestetään joulukuussa jälleen suositut hemmottelupäivät. Suuren suosion saattelemana naisten hemmottelupäivä järjestetään joulukuussa kahdesti. Keskiviikkona 7.12. on ensimmäinen naisten hemmottelupäivä, ja toinen on sunnuntaina 11.12. Miesten hemmottelupäivän vuoro on puolestaan torstaina 15.12.

Naisten hemmottelupäivinä nautitaan muun muassa uinnista tunnelmavalaistuksessa ja lempeästä taustamusiikista. Keskiviikkona 7.12. ohjelmassa on myös syvän veden vesijumppaa kello 13.30–14.00 ja kello 18.45–19.15 sekä vesijuoksuopastusta klo 14.15–15.00 (vesijumpissa ja vesijuoksuopastuksessa on uimapukupakko).

Uinnin ja saunomisen lomassa tarjolla on myös kevyitä hemmotteluhoitoja, kuten intialaista päähierontaa, kulmien siistimistä ja värjäystä, niska-hartiahierontaa sekä virkistävää kasvohoitoa. Kasvohoito sisältää puhdistuksen, kuorinnan, naamion ja tehotipat. Naisia hemmotellaan keskiviikkona 7.12. kello 13.00 alkaen, ja sunnuntaina 11.12. kello 11.00 alkaen. Sunnuntaina 11.12. toinen kerros aukeaa kello 13.00.

Myös miesten hemmottelupäivänä 15.12. uidaan tunnelmavalaistuksessa ja kuullaan rentouttavaa taustamusiikkia. Tietysti tarjolla on myös hemmotteluhoitoja; intialaista päähierontaa, niska-hartiahierontaa ja virkistävää kasvohoitoa (puhdistus, kuorinta, naamio ja tehotipat). Hemmottelut miehille alkavat torstaina kello 13.00, jolloin myös toinen kerros aukeaa.

Kevyet hoidot maksavat 5e/kpl, ja ne ovat tarkoitettu ainoastaan hemmottelupäivinä uimaan/saunomaan tuleville asiakkaille. Hemmotteluhoidoissa on käteismaksu, ja ajanvaraus on hemmottelupäivinä paikan päällä.

Luonnollisesti myös hemmottelupäivien aikana voi lisäksi nauttia Cafe Yrjön monipuolisista antimista.

Hemmottelupäivinä voimassa ovat normaalit sisäänpääsymaksut, ja kassa menee hemmottelupäivinä kiinni 20.00.

Kuva: liikuntavirasto

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.