Linnanrakentajantien suurremontti alkaa lokakuussa

Kartta keskeisimmistä hankkeista.

Laajasalossa on tuskailtu pitkään Laajasalontien katutöiden aiheuttamia ruuhkia. Ensi syksystä lähtien laajasalolaisia kuten myös herttoniemeläisiä koettelevat toisen ison pääväylän katutyöt.

Herttoniemen Linnanrakentajantien mittava peruskorjaus alkaa nimittäin lokakuussa. Laajasalontie-Linnanrakentajantie on autoilijoiden ainoa yhteys Laajasalosta muualle kaupunkiin, ja joukkoliikenteen käyttäjille se on pääyhteys.

Helsingin kaupungin julkaiseman kartan mukaan työmaa-alueena on koko Linnanrakentajantie ulottuen Tuorinniemen sillalta Itäväylän liittymään saakka.

Linnanrakentajantien peruskorjauksessa vesihuoltoa saneerataan. Kadun molemmille puolille rakennetaan baanatasoiset yksisuuntaiset pyörätiet.

Itäväylän ylittävät kiertoliittymän sillat puretaan, ja tilalle rakennetaan uusi yksikantinen risteysilta ja uusi ramppiyhteys Linnanrakentajantieltä Itäväylältä idän suuntaan.

Sillalta rakennetaan jalankulkuyhteydet uusille linja-autopysäkeille, jotka rakennetaan Itäväylän varteen. Itäväylän varteen rakennetaan tukimuuria sillan molemmin puolin.

Linnanrakentajantien urakan kokonaiskesto selviää kaupungin mukaan suunnitelmien valmistuessa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.