Ikimuistoinen kohtaaminen ketun kanssa jää perheen mieleen

Marianne Houston koki perheineen ikimuistoisen kohtaamisen ketun kanssa.

Lauttasaaressa asuva Marianne Houston törmäsi hieman epätavalliseen liikkujaan Kasinonrannassa. Hän oli ulkona viettämässä lumigrillihetkeä miehensä ja Englannista vierailulla olevan poikansa ja tämän perheen kanssa, kun he törmäsivät ”Kettu Kettuseen”.

– Meillä oli poikamme Englannista perheineen visiitillä ja koska eksotiikkaa olivat hakemassa, niin sitähän heille tarjottiin. Kettu tulla jolkotti hyvin määrätietoisesti melontaklubin läpi, aidan alta ja suoraan meitä kohti. Liekö grillauksen tuoksut houkutellut, vaikka makkarat olivat siinä vaiheessa jo syödyt, Marianne kertoo.

Houston lisää, että pian ketun matka kuitenkin pysähtyi kuin seinään. Koirankouluttaja koirineen oli pysähtynyt juttelemaan Mariannen ja tämän perheen kanssa.

– Kettu oli tulossa kävelytielle, kun se bongasi koirat. Kettu katsoi meitä, pyörsi 180 astetta ja lähti ravaten sinne mistä oli tullut, Houston muistelee.

Marianne laittoi tästä kohtaamisesta miehensä Tony Houstonin ottaman kuvan Facebookissa olevaan Lauttasaari elää -ryhmään. Kyseisen päivityksen alle on tullut hurjasti kommentteja ja kuva on saanut myös runsaasti tykkäyksiä. Useat ihmiset intoutuivat kertomaan päivityksen alle muun muassa omista kohtaamisistaan ketun kanssa. 

– Varmaan sama kettu tuli mua kirjaimellisesti vastaan Koivusaaren metroaseman luona. Asemalta tullessa se oli aivan nurkan takana istuskelemassa ja melkein törmättiin. Jäätiin siihen tuijottelemaan toisiamme hetkeksi silmiin, että kumpi tekee ja mitä tekee. Päätin sitten ottaa askeleen taaksepäin ja kettu lähti kans jolkottelemaan pois. Oli kyllä yllättävä ja ikimuistoinen tapaaminen tämän ketun kanssa, kommentoidaan kuvan alle.

– Voi olla samakin, toisaalta uskon havaintojeni perusteella että niitä on saarella nykyään ainakin parikymmentä yksilöä. Hauskannnäköisiä veijareita, kerrotaan kuvan alle.

– Kettu jolkotti Lauttasaarentien ja Lahnalahdentien risteyksen parkkipaikalla tänään.

– Kesy Kettunen. Kaunis ja seurankipeä, toinen lisää.

Toimittaja Ira Juvonen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.