Kauppahalleissa opastettuja kierroksia ryhmille

Kauppahalleissa voi nyt tutustua helsinkiläiseen ruokakulttuuriin opastetuilla kierroksilla. Kuva: Camilla Bloom / Helsingin Kaupunkitilat Oy

Hakaniemen kauppahalliin, Vanhaan kauppahalliin ja Hietalahden ravintolahalliin voi nyt tutustua opastetuilla maksullisilla ruokakierroksilla, joita tehdään tilausryhmille.

– Hauska ohjelmanumero vaikkapa kaveri- tai työporukan yhteiseen iltapäivään. Ja kierroksen jälkeen voi jäädä yhdessä syömään tai drinkeille johonkin hallin kahviloista tai ravintoloista, kertoo Helsingin kaupunkitilat Oy:n toimitusjohtaja Peggy Bauer tiedotteessa.

Helsingin Kaupunkitilat Oy:n ja Helsinki Oppaat ry:n yhteistyössä toteuttamilla kierroksilla sukelletaan helsinkiläisen ruokakulttuurin historiaan ja nykypäivään.

– Idea syntyi suoraan kysynnästä. Erityisesti Hakaniemen hallin avauduttua peruskorjauksen jälkeen, meiltä on kyselty paljon opastettuja hallikierroksia sekä kotimaisille että ulkomaisille ryhmille. Ruokakulttuuri ja siihen liittyvät tarinat kiinnostavat ihmisiä, ja mikä olisikaan oikeampi paikka niistä kertoa kuin kauppahallit, Peggy Bauer sanoo.

Kullekin kauppahallille on nyt tehty omat sisältökokonaisuudet, joiden käsikirjoituksesta vastaa opas ja ruokatoimittaja Sari-Leena Heilanen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.