Kannelmäen aseman ympäristöä ja Sitratoria kunnostetaan

Kartta näyttää uuden kulkureitin sijoittumisen. Kuva: Kaupunkiympäristö

Helsingin kaupunki aloittaa huhtikuussa kunnostustyöt Kannelmäen aseman ympäristössä.

Kaustisentieltä rakennetaan uusi oikoreitti asemalaiturille jalankulkijoille ja pyöräilijöille.

Sitratorille tulee uusi leikkipaikka, ja penkkejä ja pyörätelineitä uusitaan. Aseman ympäristössä uusitaan myös istutuksia. Puita on kaadettu alueelta uudistusten vuoksi.

– Varsinaiset työt alkavat huhtikuun puolivälissä. Kaustisentielle rakennettavan uuden kulkureitin lisäksi kunnostetaan Sitratoria sen viihtyisyyden ja toiminnallisuuden parantamiseksi, tiedotti Helsingin kaupunki maaliskuussa.

– Kanneltalon eteen rakennetaan uusi leikkipaikka. Sitratorin penkkejä, pyörätelineitä, istutuksia ja kaiteita uusitaan. Aukiolle tulee myös tulevia tapahtumien mahdollistamiseksi tapahtumasähkö, ja sen valaistus uusitaan.

Urakan yhteydessä tehdään myös Mikonmäenpolulle uusi pyöräparkki. Kaustisentien päässä oleva luiska asemalaiturille uusitaan. Tahtipolulla uusitaan vuorimäntyistutus.

– Työt eivät aiheuta muutoksia liikenteeseen, mutta kulkureittejä voidaan joutua ajoittain kaventamaan työalueen rajaamiseksi. Työkoneet voivat aiheuttaa jonkin verran melua alueella, kerrottiin kaupungin tiedotteessa.

Urakan on määrä valmistua heinäkuun 2023 loppuun mennessä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.