Joulutapahtumia Maunula-talossa

Maunula-talon 5-vuotisjuhlia vietettiin marraskuussa. Kuva: Maarit Hohteri

Helsingin kaupungin kulttuurikeskukset Annantalo, Kanneltalo, Malmitalo, Maunula-talo, Stoa ja Vuotalo täyttyvät joulukuussa jouluisista tapahtumista.

Maunula-talossakin on useita joulutapahtumia.

Esimerkiksi Pikku Peikon joulu -nukketeatteriesitys on perjantaina 9. joulukuuta kello 14. Esityksen järjestäjänä on Teatteri Qo. Esitykseen on maksuton pääsy.

Laulaen jouluun -tapahtuma pidetään Maunula-talossa keskiviikkona 14. joulukuuta kello 10.30 alkaen. Tilaisuuteen on maksuton sisäänpääsy.

Sunnuntaina 18. joulukuuta kello 14 Maunula-talossa on elektronisen musiikin konsertti Joulun Värähtelyjä, jossa kuullaan joulumusiikkia syntetisaattoreilla. Tähän tilaisuuteen on maksullinen sisäänpääsy.

Jutun tapahtumatiedot on poimittu Helsingin kaupungin tapahtumakalenterista. On mahdollista, että tapahtuma on myyty loppuun sen jälkeen kun lehtemme on mennyt painoon.

Helsingin muissakin kulttuurikeskuksissa virittäydytään joulutunnelmaan monin tavoin.

Tarjolla on aina joulunalusviikolle asti suuri määrä sesonkiin sopivia tapahtumia, kuten tunnelmallisia konsertteja, lastenteatteria, klassikkoelokuvia ja joulukoristetyöpajoja. Sekä perheen pienimpiä että varttuneempia kulttuurinystäviä on muistettu omalla ohjelmalla.

Maunula-talo juhlisti 5-vuotista taivaltaan monenlaisen ohjelman merkeissä marraskuussa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.