Hietaniemen ravintolassa läheisen voi toivottaa levollisesti viimeiselle matkalle

Hietaniemen ravintolassa oma läheinen saa kauniit jäähyväiset. Kuva: Hietaniemen ravintola.

Läheisen menettäminen on murheellinen tapahtuma, johon ei voi valmistautua etukäteen. Suru vie voimia. Hautajaisten ja niiden jälkeisen muistotilaisuuden järjestäminen saattaa olla viimeinen asia mielessä. Muistotilaisuus on kuitenkin tärkeä osa surutyötä. Se on
hetki, jolloin vainajaa ja hänen elämäntyötään kohtaan voidaan osoittaa kunnioitusta. Hietaniemen ravintolassa halutaankin varmistaa, että surun keskellä omaiset voivat luottaa saavansa läheiselleen kauniit jäähyväiset.

Hietaniemen ravintolan omistaja Juha Laine sanoo, että he haluavat tehdä muistotilaisuuden järjestämisestä omaisille mahdollisimman vaivatonta. Muistotilaisuus järjestetäänkin ammattitaidolla ja hienotunteisesti omaisen toiveita kuunnellen.

– Järjestämme päivän aikana yleensä vain yhden muistotilaisuuden, jotta omaiset saavat rauhassa, ilman kiirettä muistella vainajaa, Juha kertoo.

– Haluamme kunnioittaa vainajaa ja haluamme, että omaiset voivat levollisin mielin saattaa hänet viimeiselle matkalle. Tähtäämme siihen, että omaisille jää muistotilaisuudesta hyvä muisto, Laine sanoo.

Omistajan aito halu helpottaa omaisten surua on selvästi välittynyt myös asiakkaille. Se selviää muun muassa Hietaniemen ravintolan Facebook-sivuille julkaistusta kommentista.

– Huoltorakennuksen sisältä paljastuu helmi! Ruoka on oikein maittavaa ja maut kohdillaan. Henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta. Tyylikkään muistosalin puolelta avautuu kaunis näköala hautausmaalle, missä meri pilkottaa takana. Ammattitaitoinen palveluntarjoaja, jonka kanssa on helppo luoda surun hetkellä omanlainen ja onnistunut kokonaisuus. Yrittäjä tekee selkeästikin työtä suurella sydämellä, joka näkyy kaikessa. Suosittelen.

Muistotilaisuuden tarjoilut järjestetään ammattitaidolla
omaisen toiveita kuunnellen. Kuva: Hietaniemen ravintola.

Surun keskellä Hietaniemen ravintolan henkilökunta auttaa suunnittelemaan muistotilaisuuden tarjoilut pienimuotoisesta kahvilatilaisuudesta kokonaisen menun kattavaan ruokatarjoiluun.

Asiakkaalle tarjotaan kokonaisvaltainen peruspaketti, joka pitää sisällään:

– tilan varauksen yksityiskäyttöön
– menun ja sen suunnittelun
– tarjoiluastiaston
– kankaiset valkoiset pöytäliinat ja paperiset servetit
– lasiset kynttilänjalat, tuikkuastiat sekä kynttilät ja tuikut
– kattauksen, tarjoilun ja siivoustyöt

Tämän lisäksi kattaukseen on mahdollista valita lisähintaan myös valkoiset kankaiset servetit ja valkoiset tuolihuput. Halutessaan Hietaniemen ravintolan henkilökunta voi hoitaa kukat tilaisuuteen asiakkaan valinnan mukaan tai vaihtoehtoisesti asiakas voi tuoda kukat
juhlatilaan myös itse.

Elämä on täynnä niin iloa ja surua, se tuo tullessaan paljon erilaisia hetkiä, jotka haluaa kruunata makoisalla ruoalla. Hietaniemen ravintola tarjoaakin asiakkailleen myös catering-palveluita erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Hietaniemen ravintola sijaitsee Hietaniemen hautausmaan muurien sisäpuolella osoitteessa Hietaniemenkatu 20. Levollisen ja kauniin juhlatilan ikkunoista avautuu näkymä suoraan hautausmaalle ja merelle. Hietaniemen ravintola on ihanteellinen paikka lähettää oma läheisensä viimeiselle matkalleen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.