Hieronta-SOS

Hieronta-SOS yrittäjä Soile Savolainen on koulutettu hieroja, jolle on kertynyt kokemusta jo kymmenen vuoden verran. Vastaanotolla annetaan erilaisia hierontoja, kalevalaista jäsenkorjausta sekä akupunktiota. Hoito tehdään aina asiakkaan vaivan, iän ja tarpeen mukaan räätälöidysti. Joskus asiakkaan on ihana vain tulla rentoutumaan, vaikkei mitään akuuttia vaivaa olisikaan. Ylläpitohieronnan tavoite tietyin väliajoin tehtyinä hoitoina onkin, että ne vaivat pysyisivätkin poissa.

– Pyrin aina keskittymään kuuntelemaan asiakasta, hänen tilannettaan ja tarvettaan, ja vähän yhdessäkin sitten mietimme, että mikä juuri hänelle juuri sillä hetkellä olisi hyvä. Jokainen asiakas ja ihminen on uniikki – siksi hoidotkin räätälöidään sen mukaan, keskittyen ihmiseen, Soile kertoo.

– Lisä- ja täydennyskoulutan itseäni aktiivisesti. Lisäkoulutus tuo sisältöä, varmuutta ja lisähyötyä myös asiakkaille, mikä on hyvä asia, Savolainen lisää.

Nykyään kaiken kiireen, stressin ja suorittamisen aikana tulisi muistaa huolehtia liikkumisesta ja itsensä hoitamisesta. Niin fyysinen kuin henkinen puoli kaipaavat huolenpitoa. Lepo ja hyvä ravinto ovat hyvä lähtökohta, ja kun lisätään vähän päivittäistä liikuntaa ja ripaus vaikkapa erilaisia hoitoja, niin olo on jo paljon parempi ja jaksaminen paranee ja vireystila kasvaa.

Lisätiedot hoidoista, hieronnoista ja hinnoista: www.hierontasos.fi

Toimipiste: Töölöntullinkatu 7 A, 00250 Helsinki

Puhelin: 09445555

Sähköpostiosoite: hierontasos@elisanet.fi

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.