Helsinki tarjoaa kesäpuuhaa lapsille ja nuorille

Helsingin kaupunki tarjoaa lapsille ja nuorille runsaasti tekemistä ja ohjelmaa kesäkaudella 2021.

Kaikki kaupungin kesätekemiset scoottauksesta karaokeen ja taidenäyttelyistä omatoimipuutarhoihin on koottu uudelle tapahtumat.hel.fi -verkkosivulle.

Lasten liikuntaleirit- ja kurssit, uimakoulut sekä muu ohjattu toiminta on pyörähtänyt käyntiin. Tarjolla on maksutonta EasySport-toimintaa alakouluikäisille, FunAction-harrasteliikuntaa aikidosta yin-joogaan 13-17-vuotiaille sekä edullista Nyt-liikuntaa 18-29-vuotiaille.

– Nuorisotalot ja liikuntapuistot eri puolilla kaupunkia tarjoavat muun muassa korista, fudista ja muuta erilaista pelailua sekä liikuntaa, leikkimielisiä skaboja ja kaupunkiseikkailuja. Ohjelmassa on myös työpajoja sekä hengailua hyvässä seurassa. Koronatilanteen vuoksi toimintaa järjestetään erityisesti ulkona, Helsingin kaupunki tiedotti.

Nuorisotalojen jalkapallotoiminta huipentuu kesäkuun lopulla järjestettävään Nuta-Cup-turnaukseen, johon osallistuvat lähes kaikki Helsingin nuorisotalot.

Mustikkamaan Syötävä Puisto, Vartiosaaren Saarigalleria ja esimerkiksi Fallkullan kotieläinpuisto tarjoavat monipuolista kesätoimintaa luonnon keskellä. Aikaa voi viettää myös nuorten ylläpitämissä kesäkahviloissa ja Nuorten Saarigalleriassa Vartiosaaressa.