Nämä yritykset ovat tulossa Laajasalon ostoskeskukseen

Ostoskeskukseen ovat tällä tiedolla tulossa ainakin: K-supermarket, S-Market , Apteekki, Ravintola Pallogrilli, Scote Brew Café, Kotipizza, Subway, Laajasalon kauneus- ja jalkahoitola, Marian Konditoria, Parturi-Kampaamo Hair Today, Parturi-Kampaamo Laajasalong, Sisu Pesu, SOL Pesula ja Fitness24Seven. Keskukseen tulee sisäänkäynnit kolmesta suunnasta.

-Uuteen ostoskeskukseen on imua, noin 80 prosenttia tiloista on jo vuokrattu ja useita neuvotteluja käydään parhaillaan, NCC Property Developmentin maajohtaja Petri Bergström kertoo.

Uusi ostari on enemmän kuin ostoskeskus

Kovaa vauhtia nousemassa oleva Laajasalon uuden ajan moderni ostoskeskus on pikemminkin paikalliskeskus, joka korvaa nykyisen ostoskeskuksen. Kahteen kerrokseen rakennettavaan keskukseen tulee päivittäistavarapalvelujen lisäksi kaupungin kirjasto ja nuorisoasiainkeskus. Etenkin Kruunuvuorenrannan, Jollaksen ja Santahaminan alueella asuvia ilahduttaa ostoskeskukseen, osittain maan alle tulevat n. 200 autopaikkaa. Osa autopaikoista toimii liityntäpysäköinnin ja ostoskeskuksen vuorottaiskäyttöpaikkoina. Lisäksi keskuksen piha-alueelle tulee myös pyöräpaikkoja. Valmista pitäisi olla loppuvuodesta 2018.

Kuva: Havainnekuva Arkkitehtitoimisto Hannu Jaakkola.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.