Vantaalainen pariskunta kisaa Suomen surkeimman kuskin tittelistä

Joonas ja Isabel

Pääkaupunkiseutu on hyvin edustettuna Suomen surkein kuski -televisiosarjan uusimmalla tuotantokaudella.

Uudet jaksot alkavat MTV3-kanavalla 21. maaliskuuta 2022.

Vantaalta ponnistavat Isabel, 30, ja Joonas, 32.

Isabel on kuskin roolissa, mutta neuvoja satelee myös apukuski-puolison Joonaksen suuntaan.

– Isabel on kuskina epävarma ja temperamenttinen, joka jännittää autolla ajamista. Torven käyttöä hän tosin ei arkaile. Isabel on useamman kerran ajanut kanttikivetykseen, kun vastaantulevalla kaistalla on ollut iso ajoneuvo, ja ainakin kerran auto on päätynyt myös ojaan, kerrotaan MTV:n tiedotteessa.

– Parkkihallit sekä yllättävät tilanteet liikenteessä aiheuttavat paniikkia ja etenkin apukuskin liika neuvominen hermostuttaa. Ohjelmaan lähdetään hakemaan itseluottamusta ajamiseen ja selvittämään miten päin kärkikolmio olikaan. Odotettavissa on vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Helsingistä televisiosarjassa esiintyvät 32-vuotias Katja ja 34-vuotias Jussi sekä 19-vuotias Ella ja 49-vuotias Eerikka. Myös Natta, 29, ja Helmi, 26, ovat helsinkiläisiä, kerrotaan MTV:n tiedotteessa.

Helsingistä on myös 62-vuotias Annenina, ja hänen apukuskinsa Saana, 28, on Espoosta. Tamperelaisen Sonjan apukuskina on espoolainen Laura.

Suomen surkein kuski -televisiosarjassa seurataan kymmentä huonoa kuljettajaa, jotka kilpailevat ajotaituruutta vaativissa tehtävissä.

Parhaimmin tehtävistä suoriutuneet kuskit tiputetaan kisasta pois, kunnes jäljellä on yksi Suomen surkein kuski.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.