Kesäterassi-ohjelmaa kuvataan Katajanokalla

Kesäterassi-ohjelman promokuvaukset 14. toukokuuta 2021. Kuvassa juontajat Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.

Katajanokalla tehdään jälleen tänä kesänä televisio-ohjelmaa nimeltään Kesäterassi.

Kyseessä on MTV3-kanavan lähettämä keskusteluohjelma, jossa nähdään kesän mielenkiintoisia vieraita ja keskustellaan ajankohtaisista puheenaiheista. Ohjelma kuvataan merikylpylä Allas Sea Poolin terassilla.

Kesäterassin jaksot esitetään 5. heinäkuuta 2021 alkaen.

Kesäterassin juontavat tuttuun tapaan Lorenz Backman ja Tuija Pehkonen. Uutena kasvona Kesäterassilla nähdään tänä kesänä erityisesti jääkiekkoselostajana tunnettu juontaja Antero Mertaranta, jolla on oma juontoviikkonsa kauden lopuksi, 2.-6. elokuuta nähtävissä jaksoissa.

Lorenz Backmanille ja Tuija Pehkoselle Kesäterassi-sarja on tuttu duuni, sillä kaksikko tekee ohjelmaa yhdessä nyt viidettä vuotta.

Hyväntuulinen parivaljakko odottaa innolla uutta kesää yhdessä.

– Olemme Tuijan kanssa aika erilaiset persoonat, kuin yö ja päivä. Tulemme kuitenkin loistavasti toimeen, ja Tuija on paras juontokaveri, mitä pystyy kuvittelemaan! Tuija on tosi pro, tinkimätön tyyppi. Meitä yhdistää samanlainen intohimo työn tekemiseen, kertoo Backman MTV:n tiedotteessa.

Myös Tuija Pehkonen lähtee odottavaisena ja hyvillä mielin uuteen Kesäterassi-kauteen. Hän kehuu Kesäterassin olevan edelleen yksi hauskimmista työprojekteista, ja viides vuosi ohjelman parissa on juontajasta mahtava juttu.

– Nyt kun on ollut taas vuoden breikki Loresta, niin on hauska päästä näin kuplivan seuran kanssa tekemään töitä. Hän on aivan sekopäinen kollega, ja saa minussakin esiin kreisejä piirteitä, Pehkonen naurahtaa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.