Suutarilan postinumero päätyi musiikkilevyn nimeksi

Iso levy-yhtiö on julkaissut musiikkialbumin, jonka nimenä on Suutarilan kaupunginosan postinumero. Kyseessä on STEREO-duon albumi ”00740”.

Kaiken kukkuraksi musiikkiduo lahjoittaa uusia soittimia ja soitintarvikkeita Suutarilan ala-asteelle sekä järjestää siellä ilmaiskeikan.

STEREO on Haloo Helsinki! -yhtyeen Leo Hakasen ja Jere Marttilan alkuvuodesta 2019 perustama DJ-tuottajaduo. Duon debyyttialbumi ”00740” julkaistaan 1. marraskuuta 2019. Samana perjantaina duo järjestää ilmaiskonsertin Suutarilan ala-asteen koululla kello 20.

– Tällä Stereon levynjulkkarikeikalla on meille aivan erityinen syy ja merkitys. Suutarilan ala-asteen koulu ja sen musiikkiluokat olivat meidän musiikkiuran kannalta merkityksellinen paikka. Täällä saatiin ensimmäinen kosketus oikeisiin soittimiin, opittiin soittamaan, perustettiin eka bändi ja pääsiin skulaan ensimmäistä kertaa livenä yleisön eteen, kertoo Jere Mattila levy-yhtiö Sony Musicin tiedotteessa.

Leo Hakanen kertoo, että Suutarilan ala-asteen musiikkiluokilta ovat ponnistaneet monet kuuluisat bändit kuten The Rasmus, Tiktak, Indica ja Haloo Helsinki!