Petra Olli Junior Teamissa kasvatetaan seuraavat naispainin historiankirjoittajat

  Petra Olli halusi uransa päätyttyä turvata naispainin tulevaisuutta ja kokosi yhteen oman junioritiimin Kuortaneelle. Painimenestystä tiimille on jo tullut, mutta tärkeintä painin ”sisäoppilaitoksessa” on itse matka, kehittyminen ja omien unelmien tavoittelu.

  Kaksi vuotta yhdessä harjoitelleen tiimin tytöt on valittu tarkkaan, ja Petra Olli toimii tiiviisti mukana ryhmän mentorina ja valmennuksessa.

  ”Olemme saaneet koottua Suomen lupaavimmat tytöt saman katon alle harjoittelemaan ja puskemaan toinen toisiaan eteenpäin. Olosuhteet Kuortaneella ovat huippuluokkaa, joten tietysti tavoitteena on menestyminen ja myös ne arvokisamitalit. Teemme töitä sen eteen, että junioritiimin tytöt olisivat seuraavia naispainin historiankirjoittajia”, Olli kertoo.

  Menestystä on jo tullutkin. 14-vuotiaana Junior Teamiin liittynyt Lotta Vettenranta sijoittui hienosti alle 17-vuotiaiden EM-kisoissa viidenneksi, jääden niukasti pronssimitalista. Marraskuussa tiimin edessä siintävät puolestaan alle 23-vuotiaiden MM-kisat.

  ”Näen, että tytöillä on potentiaalia kasvaa ja kehittyä urheilijoina paljonkin, kunhan ymmärretään, mitä kokonaisvaltainen urheilijana elämäinen merkitsee ja mitä kansainväliselle huipulle pääseminen vaatii”, Olli sanoo.

  Petra Ollin oma tavoite on tyttöjen painimenestyksen lisäksi antaa tytöille hyvät eväät elämään, ja tukea heitä erilaisissa arjen asioissa.

  ”Vaikeuksista on osattava puhua ajoissa ja etenkin henkinen tuki on äärimmäisen tärkeää”, Olli jatkaa.

  Petra Olli Junior Teamissa kasvatetaan tulevaisuuden huippupainijoita – ”Tavoitteena on antaa tytöille hyvät eväät elämään”

  Kuortaneen urheiluopistolla Petra Ollin junioritiimiläisille jaettiin Orkla Caren stipendejä. Yläaste- ja lukioikäisistä tytöistä kootun Petra Olli Junior Teamin urheilijat asuvat, harjoittelevat ja käyvät koulua Kuortaneella, joten Orkla Caren tarjoama tuki tulee tarpeeseen. Suurimman 2000 € stipendin sai Lotta Vettenranta, ja 750 € stipendit saivat Jutta Ala-Ranta, Roberta Luostarinen, Aliisa Tuomi ja Taru Vainionpää. Petra Olli valitsi itse stipendin saajat tiimiläisten joukosta.

  JÄTÄ VASTAUS

  Kirjoita kommenttisi!
  Kirjoita nimesi tähän

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.