Patterimäen tunnelin itäpään rakennustyöt alkavat

Patterimäen tunnelin itäisen eli Pitäjänmäentien puoleisen suuaukon rakentaminen alkaa.

Raide-Jokerin pikaraitiotien rakentaminen Patterimäen tunnelin itäpuolella Pitäjänmäessä on käynnistynyt puunkaadoilla 15. helmikuuta 2021.

Patterimäen puiston länsipuolen töitä ei voida aloittaa ennen kuin korkein hallinto-oikeus on käsitellyt asian, Raide-Jokerin toimisto tiedotti 15. helmikuuta.

Pikaraitiotien reitti kulkee Patterimäen puiston pohjoisreunassa ja alittaa sen osin tunnelissa. Rakennustöiden aloitus Patterimäen puistossa on viivästynyt valitusten vuoksi.
Raide-Jokeri -allianssi aloitti puunkaadot ja tunnelin suuaukon rakentamisen Patterimäen itäpuolella, koska tavoitteena on pienentää aikataulun lisäviivästysten ja lisäkustannusten riskiä. Itäpään suuaukon rakentaminen on suuritöisempää kuin länsipään.

Puunkaatojen jälkeen tunnelin itäpään rakentaminen jatkuu pintamaiden poistolla ja kallion louhinnalla. Tunneli on louhittu Arinatien hiekkasiilon kautta suuaukkoja vaille valmiiksi.
Patterimäkeä lukuunottamatta Raide-Jokerin rakennustyöt etenevät kaikkialla suunnitellussa aikataulussa ja paikoin jopa sitä edellä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.