Metsähotelli Kiljava tulee Nurmijärvelle

Elokuun viimeisenä viikonloppuna Suomen Latu ry haastaa jälleen koko Suomen nukkumaan yön ulkona.

Suomen Ladun Nuku yö ulkona -kampanja haastaa kaikki Suomessa asuvat ulos yöksi 27.8.2022.

Kampanjaan voi osallistua nukkumalla yön luonnossa omatoimisesti tai osallistumalla johonkin yli viidestäkymmenestä Nuku yö ulkona -tapahtumasta. Nuku yö ulkona -tapahtumat ovat kaikille avoimia ja yöpyminen niissä on maksutonta.

Nuku yö ulkona -kampanjan päätapahtumat Metsähotelli Piispala ja Metsähotelli Kiljava nousevat Kannonkoskelle ja Nurmijärvelle.

Metsähotelleista voi varata itselleen tai seurueelleen valmiiksi pystytetyn ulkoilmamajoitteen. Metsähotelleissa voi myös yöpyä omassa majoitteessa. Ilmoittautuminen Metsähotelleihin on auki 15.8.2022 saakka, tiedotti Suomen Latu ry.

Päätapahtumiin voi myös mennä osallistumaan vain päiväohjelmaan.

Molemmissa Metsähotelleissa on luvassa ulkoiluohjelmaa, kuten erilaisten ulkoilulajien kokeilua, perheliikuntaa, retkiruokakursseja ja saunomista.

Metsähotelli Kiljavassa pääsee myös kokeilemaan soveltavaa ulkoilua ja tapahtumasta voi varata esteettömän ulkoilmamajoitteen.

– Lauantai-iltana Metsähotelli Kiljavasta striimataan livelähetys Suomen Ladun sosiaaliseen mediaan. Lähetyksessä keskustellaan retkeilyyn liittyvistä aiheista lukuisten mielenkiintoisten vieraiden kanssa, kertoo tapahtumasuunnittelija Petteri Tiainen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.