Kuusijärvelle parkkipaikat lähes 400 autolle

Kuvituskuva

Itä-Vantaan Kuusijärven virkistysalueen pysäköintialueen laajennus on pääosin valmistunut, ja uudet pysäköintipaikat on otettu käyttöön vaiheittain.

Laajennuksen myötä autopysäköintipaikkojen määrä nousee 160 uudella paikalla 390 paikkaan. Lisäksi alueella on pysäköintipaikat 25 moottoripyörälle tai mopolle sekä runkolukitustelineet 44 polkupyörälle.

Loppusyksyn aikana pysäköintialuetta vielä viimeistellään.

Pysäköintiruuturivien välisiin tilanjakajiin istutetaan puita ja muuta kasvillisuutta. Lisäksi korjataan tilanjakajissa käytetyissä kivilaaduissa havaittuja puutteita. Puiden istutus- ja kivien korjaustyöt vaikuttavat siten, että yksittäisiä pysäköintiruutuja on vuorollaan pois käytöstä.

Pysäköintialueen laajennus on osa laajempaa Kuusijärven kehittämistä. Vuonna 2022 Kuusijärvelle valmistui Lahdentieltä myös uusi, Kuusijärventieksi nimetty ajoliittymä. Aiempi liittymä jäi tämän myötä kävelijöiden ja pyöräilijöiden käyttöön, ja sen nimi muutettiin Kuusijärvenpoluksi.

– Lisäksi viimeisen vuoden aikana on muun muassa rakennettu uusia tulentekopaikkoja ja oleskelulaitureita ja muutettu osa savusaunalta tulentekopaikalle johtavasta kulkutiestä esteettömäksi. Lisäksi parhaillaan alueelle asennetaan uusia palveluista ja reiteistä kertovia opasteita, tiedotti Vantaan kaupunki syyskuussa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.