Korso-Koivukylään halutaan uimahalli aiottua nopeammin

Koillis-Vantaan uuden uimahallin rakentamista halutaan aikaistaa. Koivukylän ja Korson alueiden uuden uimahallin nimeksi esitetään Elmon uimahallia ja se on sijoittumassa Elmon alueelle Asolassa.

Vantaan vapaa-ajan lautakunta hyväksyi kokouksessaan 19. syyskuuta omalta osaltaan Vantaan kaupunkikulttuurin toimialan investoinnit vuosille 2020-2029.

Lautakunta teki tilainvestointien esitykseen lisäyksen, jossa se esitti muutosta Koillis-Vantaan uimahallihankkeeseen. Vapaa-ajan lautakunta päätti esittää Vantaan kaupunginhallitukselle, että rakennushanketta aikaistetaan yhdellä vuodella niin, että uimahalli valmistuisi vuonna 2023. Lautakunnan käsittelyn jälkeen asian oli määrä edetä kaupunginhallituksen käsittelyyn.

Koillis-Vantaan uusi uimahalli korvaa Korson nykyisen uimahallin.

Merkittävimpiä tilainvestointeja ohjelmassa ovat Koillis-Vantaan uimahallin ja liikuntahallin lisäksi Hevoshaan vuokrattava urheiluhallitila, valmistuvat lähiliikuntapaikat, Myyrmäen uimahallin peruskorjaus, Håkansbölen kartanon talousrakennusten korjaukset sekä Tikkurilan kirjaston peruskorjaus.