Jouluradion lähetykset tehdään kauppakeskus Redissä

Jouluradion tekijät. Kuva: Antti Rintala.

Jouluradio on aloittanut lähetyksensä hyvissä ajoin ennen joulua, nimittäin jo 4. marraskuuta.

Pääkaupunkiseudun seurakuntien pyörittämän Jouluradion toimitus on muuttanut Kalliosta kauppakeskus Rediin Kalasatamaan. Redistä käsin lähetetään joululauluja, jotka kuuluvat 27:llä eri paikkakunnalla Suomessa.

Kaiken kukkuraksi Jouluradio on tänä vuonna paljon muutakin kuin radiokanava. Jouluradio näkyy ja kuuluu kauppakeskus Redin arjessa.

Hoosianna-virsi viritetään uuteen uskoon ja sen julkaisukonsertti pidetään isossa tapahtumassa Redin keskusaukiolla ensimmäisenä adventtisunnuntaina 1. joulukuuta.

Sunnuntaina 15. joulukuuta yhdessä kauppakeskuksen kävijöiden kanssa lauletaan tuttuja joululauluja Redissä olevassa seurakunnan tilassa ja mahdollisesti myös ympäri kauppakeskusta.

Jouluradiota voi kuunnella perinteisten FM-radiotaajuuksien lisäksi myös yhdeksän erilaisen nettiradiokanavan kautta.

Jouluradiossa kuullaan musiikkia ympäri maailman. Luvassa on tuttuja joululauluja eri kielillä ja uusilla sovituksilla. Viikottain kuullaan joululauluja maailman eri kolkilta, vaihtuvilla teemoilla.

Tänä vuonna Jouluradio lanseeraa täysin uuden Kuulostaa joululta -videosarjan. Suorissa lähetyksissä keskustellaan viikoittain suomalaisten vaikuttajien, muusikoiden ja muiden julkisuudesta tuttujen henkilöiden kanssa joulumusiikista. Jaksot striimataan suorina Jouluradion facebookiin 112 000 seuraajalle.

– Joulu on mielentila, johon ei tarvita muuta kuin joulumusaa. Jouluradio- media tekee joulumusiikkisisältöjä innovatiivisella otteella ja yleisöä kuuntelemalla. Haluamme löytää jokaiselle sopivan tavan saada joulu sydämeensä, kertoo Jouluradion toimituspäällikkö Riitta Kalliorinne.

Jouluradio toimii loppiaiseen saakka.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.