Järvenpään osallistuvan budjetoinnin äänestys alkoi

Leijatapahtuma on yksi yli 80 ehdotuksesta, joista Järvenpäässä äänestetään 24.4. asti.

Leijatapahtuma on yksi yli 80 ehdotuksesta, joista Järvenpäässä äänestetään 24. huhtikuuta asti.

Järvenpään osallistuvan budjetoinnin äänestys on auennut.

Järvenpään kaupunki käyttää 80 000 euroa kaupunkilaisten ideoiden toteuttamiseen. Äänestysaika on 30.3. – 24.4.2023.

– Osallistuvassa budjetoinnissa tavoitteena on ideoida ehdotuksia ja tehdä suunnitelmia, jotka hyödyttävät monia. Nyt valittavana onkin kymmeniä hyviä ehdotuksia kaupunkiympäristön parantamisesta inspiroiviin tapahtumiin ja kekseliääseen yhteisöllisyyteen. Ehdotusten hintahaitari vaihtelee tuhannesta kuuteenkymmeneen tuhanteen euroon.

Kaupunki sai ehdotuksia helmikuun loppuun mennessä yli 200.

Osa ehdotuksista pystyttiin yhdistämään yhdeksi ehdotukseksi. Useita ehdotuksia eteni suoraan toteutukseen ilman äänestystä.

– Osa ehdotuksista puolestaan on jo tehty ja olemassa, mutta ne tarvitsevat yhä näkyvämpää viestintää. Liian kallis tai toteutukseltaan liian epävarma suunnitelma oli yleisin syy pudottaa ehdotus äänestettävistä, kerrotaan kaupungin tiedotteessa.

Äänestyksessä oleviin ehdotuksiin voi tutustua Järvenpään kaupungin verkkosivuilla. Siellä on myös äänestysohjeet.

Leijatapahtuman lisäksi lukuisien ehdotusten joukossa ovat esimerkiksi Terholan nuotiopaikan kunnostus, Järvenpään koirametsän perustaminen, Ristinummen leikkipuiston kehittäminen, biljardipöydän hankkiminen Järvenpään lukioon, lisävuorojen perustaminen paikallisbussien iltaliikenteeseen ja siivoustalkoiden järjestäminen luontoalueilla.

Manuaalisesti voi äänestää muun muassa Järvenpää-infossa, Myllytien toimintakeskuksessa ja Jampassa Rekikatu 1:ssä toimipisteiden ollessa auki.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.