Hannele Lauri näyttelee Nurmijärven uudella rekryvideolla

Nurmijärven kunta julkaisi elokuussa uuden huumoripitoisen rekrytointivideon.

Youtubessa julkaistulla videolla esiintyvät näyttelijät Hannele Lauri ja Timo Lavikainen.

Tällä kertaa Nurmijärven kunta rekrytoi Kummisetä-aiheisella Ilmiöntekijät-videolla kunnalle katupäällikköä ja katukunnossapitoinsinööriä.

Hakuaika päättyi 2. syyskuuta, mutta video on edelleen katsottavissa Youtubessa.

Hauskassa rekryvideossa Hannele Laurin näyttelemä katupäällikkö ja Timo Lavikaisen esittämä katukunnossapitoinsinööri eivät oikein täytä katukunnossapidon esimiehen saappaita.

– En voi suostua siihen. Että sinä tulet kesken työpäivän pyytämään, että minä lukisin kuntalaisten palautteen, erehdyttävästi Vito Corleonea muistuttava Nurmijärven kunnan katupäällikkö sanoo työntekijälleen.

Uusi video on jatkoa Ilmiöntekijät-kampanjalle, jolla pyritään houkuttelemaan Nurmijärven kunnalle työntekijöitä.

– Kampanjan myötä olemme oppineet, että huumori toimii ja on myös tervettä nauraa kuntaan liittyville stereotyypeille. Kampanja on kerännyt vuoden 2022 aikana yli 2 miljoonaa näyttökertaa sosiaalisen median kanavissa. Ja mikä parasta, olemme myös saaneet hakijoita avoimiin työpaikkoihimme!, Nurmijärven kunnan viestintäpäällikkö Teemu Siltanen kertoi.

Kunnan tiedotteen mukaan videolla näyttelevät Hannele Lauri ja Timo Lavikainen ovat nurmijärveläisiä.

– On mahtavaa, että nämä kokeneet ja karismaattiset näyttelijät ovat lähteneet auttamaan kotikuntaansa. Heidän kanssaan on ollut upea työskennellä, Siltanen kiitteli.

Aiemmilla Ilmiöntekijät-videoilla näyttelijä Timo Lavikaisen esittämä kunnan työntekijä kokeilee jos jonkinlaista työtä ja tehtävää – usein huonolla menestyksellä. Lisäksi kampanjassa kunnan työntekijät esittelevät omaa työtään ja työn merkityksellisyyttä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.