Uusia kaupungin vuokrataloja Kaitaalle

72
Kuvituskuva.

Espoon kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaosto on päättänyt myydä ja varata tontteja asuinrakentamiselle Espoon keskuksesta, Kaitaalta ja Pohjois-Tapiolasta.

Kaitaalta Hyljetien varresta varattiin tontti Espoon Asunnot Oy:lle. Tontille on tarkoitus rakentaa valtion tukemaa 40 vuoden korkotukimallilla toteutettavaa vuokra-asuntotuotantoa.

Tontin rakennusoikeus on 4 400 kerrosneliömetriä. Asemakaavan mahdollistama kerrosluku on kuusi. Asemakaavamääräyksien mukaan Hyljetielle tulevien vuokratalojen julkisivumateriaalina täytyy käyttää pääosin puuta.

Pohjois-Tapiolasta elinkeino- ja kilpailukykyjaosto päätti varata alueen Maatalousyrittäjien eläkelaitos Melalle asuinrakennuksen suunnittelua ja toteuttamista varten. Puistoksi kaavoitettu alue Tietäjäntiellä on ollut päiväkodin pihakäytössä.

Espoon keskuksesta jaosto päätti myydä tontin Ålandsbanken Tonttirahasto Erikoissijoitusrahastolle vapaarahoitteista omistusasuntotuotantoa varten. Rakennushanke sijoittuu Kansliapolun ja Espoonaukion kulmaukseen ja kaupungin mukaan sen toteuttajaksi tulee Hausia Oy.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.