Tapiolan kuuluisa hotelli avautui uudistuneena

Uudistetun Original Sokos Hotel Tapiola Gardenin aula. Kuva: Maria Putaansuu

Tänä vuonna 50 vuotta täyttävän Tapiola Garden -hotellin uudistuksen ensimmäinen ja mittavin vaihe valmistui tammikuussa.

Ensimmäisessä vaiheessa uusittiin perinteikkään hotellin ravintolaa, aula- ja vastaanottotiloja sekä huoneita osassa hotellia.

– Asiakkaiden ja alueella asuvien mielenkiinto modernisoitunutta Tapiola Gardenia kohtaan on näkynyt vilkkautena heti avauksen jälkeisinä päivinä, tiedotti Original Sokos Hotel Tapiola Garden.

Tapiolan vehreä kaupunginosa valmistui pääosin 1960-luvun puolivälissä. Palkitun arkkitehti Aarne Ervin suunnittelema Tapiola Garden -hotelli valmistui vuonna 1974.

Tapiolan aluetta on kehitetty voimakkaasti viime vuosina esimerkiksi palveluja ja kulttuuritarjontaa lisäämällä sekä liikenneyhteyksiä kehittämällä.

Uudistuva Tapiola Garden elävöittää aluetta entisestään.

– Olemme aina olleet legendaarinen paikka, jonka kaikki ovat tienneet täällä ja laajemminkin pääkaupunkiseudulla. Tapiolalaiset ovat pitäneet meitä omana kohtaamispaikkanaan. Hotellimme on ollut kuuluisa sen lämminhenkisyydestä ja sydämellisyydestä – tapiolalaisuudesta, kertoi hotellinjohtaja Mari Blomqvist tiedotteessa.

Tapiola Gardenin muodonmuutos jatkuu vielä huhtikuulle saakka. Hotellin toimintaa tämä työ ei häiritse.

Tapiola Gardenin ohella koko Sokos Hotels -ketju täyttää tänä vuonna 50 vuotta.

Näkymä uudistettuun ravintolaan. Kuva: Maria Putaansuu

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.