Sokos Hotels lanseeraa uuden hotellityyppinsä Keilaniemessä

Sokos Hotels avaa ketjunsa uuden hotellityypin ensimmäisen hotellinsa Keilaniemessä keväällä 2022. Hotellin nimi on Heymo 1 by Sokos Hotels.

– Vuosi 2022 on hotellialan elpymisen vuosi lähes kaksi vuotta jatkuneen pandemia-ajan jälkeen, sanoo ketjujohtaja Harri Ojanperä SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta.

Heymo-hotellissa aamiaista saa erityisestä aamupalaälykaapista, koko päivän ajan. Hotelliin kirjaudutaan sisään ja ulos automaateilla.

Vastaanottovirkailijoiden sijaan Heymossa on fixereitä, ja henkilökohtaista palvelua saa aina tarvittaessa, vuorokauden ympäri. Heymon huoneessa on sänky, vuodevaatteet ja pyyhkeet. Loput valinnat ovat yöpyjän itse päätettävissä. Huonevalikoimasta löytyy myös suurempia, peräti seitsemän hengen ryhmähuoneita.

Matkailun murroksessa hotellialakaan ei palaa Suomessa täysin entiselleen, ja siksi Sokos Hotels lanseeraa perinteisten hotelliensa rinnalle kokonaan uuden hotellikategorian, jossa hotellivieras maksaa vain siitä, mitä kulloinkin tarvitsee.

– Yhä useammat matkaajat, etenkin milleniaalit ja Z-sukupolvi, matkaavat metsästääkseen alati uusia, omannäköisiään kokemuksia. Heymon ytimessä on laadukas peruspalvelu, jota vieras voi täydentää vapaasti omien tarpeiden mukaan ostamalla palveluita joko hotellista tai sen ulkopuolelta. Emme ole mustasukkaisia vieraista, vaan pikemminkin innostamme heitä tutustumaan eläväiseen kaupunkiin. Heymo on luotu alustaksi kaupungin kokemiseen, Harri Ojanperä jatkaa.

Keilaniemen Heymo toimii Heymo-hotellityypin testialustana: hotellityyppiä on tarkoitus jatkokehittää yhdessä asiakkaiden kanssa. Sokos Hotelsin tavoitteena on, että tulevina vuosina Heymo levittäytyy suurimpiin kaupunkeihin ympäri Suomen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.