Sikke Sumari avaa ravintolan Haukilahteen ensi kesänä

Sikke Sumari hakee kesäkuussa avautuvaan ravintolaansa välitöntä ja kotoisaa tunnelmaa.

Televisiosta tuttu kokki, ravintoloitsija ja keittokirjailija Sikke Sumari avaa yhdessä NoHo Partnersin kanssa Matinkylän naapuriin Haukilahteen uuden ravintolan kesäkaudelle 2021. Ravintola sijoittuu Pursiseura Espoon Merenkävijöiden tiloihin Haukilahden rantaan, uudistuvaan makasiiniravintolaan.

Ravintola tulee olemaan auki vuoden ympäri tarjoten sesonkien mukaan valmistettua lounasta ja illallista, yksityistilaisuuksia ja tapahtumia sekä kaikkea sitä, mitä niin alueen asukkaat kuin pursiseuralaiset ravintolaltaan toivovat.
– Uskon, että Haukilahti ja koko pääkaupunkiseutu on valmis astumaan uuteen upeaan ravintolaani ja nauttimaan sen tunnelmasta ja herkullisesta ruoasta ravintolan avautuessa kesäkuussa. Kunnianhimoisena tavoitteenamme on, ei enempää eikä vähempää, kuin avata maailman paras pursiseuran tiloissa toimiva ravintola, Sikke Sumari sanoo tiedotteessa.

Haukilahden uudet ravintolaoperoijat Sikke Sumari ja NoHo Partners valikoituivat vuokrasopimuksen kilpailutuksen kautta useiden hakijoiden joukosta. Vuokrasopimus alkaa 1. toukokuuta 2021.
– NoHo Partners on yksi maamme merkittävimpiä ravintola-alan toimijoita ja Sikke intohimoinen visionääri. Uskomme sopimuksen tuovan meille vakautta sekä mahdollisuuden ravintolatoiminnnan uudistamiseen huomioiden alan uusimmat tuulet ja kunnioittaen lähes 60-vuotiaan seuramme jäsenistön tarpeita, kertoo Espoon Merenkävijöiden kommodori Jan Tjurin.

Sikke Sumari aikoo olla läsnä Espoon ravintolassaan samalla tavalla kuin Sikke`s-ravintolassaan Helsingissä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.