Matinkylään rakennetaan Espoon Mahtitaipale

Kahdeksankerroksisen Espoon Mahtitaipaleen rakentaminen käynnistyy elokuussa.

Alle puolen kilometrin päähän Matinkylän metroasemasta ja kauppakeskus Isosta Omenasta nousevaan taloon on tulossa 59 asuinhuoneistoa ja 29 autopaikkaa. Kohteen arvioidaan valmistuvan vuoden 2020 loppupuolella. Asuntojen keskikoko on 45 neliömetriä.

Espoon Mahtitaival on S-Asuntorahastolle hyvä sijoitus, sillä etenkin pienempien asuntojen kysyntä on vahvaa Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla, kertoo S-Pankki-konserniin kuuluvan FIMin kiinteistösijoituksista vastaava johtaja Petri Jokinen tiedotteessa.

Kohteen toteuttaa S-Asuntorahaston pitkäaikainen kumppani Pohjola Rakennus Oy Suomi.

Meille valmistuu kortteliin kaikkiaan yli 200 asuntoa. Näistä 124 sijaitsee 16-kerroksisessa Espoon Mahtinokassa, jota myydään kuluttajille. Haimme kortteliin kumppania, ja S-Asuntorahasto valikoitui kumppaniksi, koska aiempinakin vuosina yhteistyö on toiminut ja S-Asuntorahasto toteuttaa laadukkaita vuokra-asuntoja omistukseensa, sanoo Pohjolan asiakkuuksista vastaava varatoimitusjohtaja Miika Oksanen.

S-Asuntorahasto on erikoissijoitusrahasto, joka sijoittaa kasvukeskusten pieniin vuokra-asuntoihin Suomen kasvukeskuksissa tai niiden lähettyvillä työssäkäynti- ja opiskelualueilla.