Ison Omenan palvelutori keskitti asiointineuvontansa pääaulaan

Ison Omenan palvelutorilla on tehty useita tilamuutoksia ja muutokset jatkuvat myöhemmin syksyllä. Palvelutorin aulasta löytyy nyt Espoon kaupungin asiointipisteen ja Kelan lisäksi Ison Omenan kirjaston palvelupiste. Lisäksi kirjasto antaa asiointineuvontaa viereisen Kohtaamon tiloissa.

Kirjaston palvelupiste on siirtynyt aulaan, lasiseinän viereen, asiointipistettä vastapäätä. Kirjaston henkilökunta päivystää jatkossa aulatilassa, mutta liikkuu tarpeen mukaan kaikkialla kirjastossa.

Kirjaston asiakastietokoneet ovat siirtyneet aulatilaan kesällä. Kaikki Ison Omenan Palvelutorin asiakastietokoneet sekä tulostus ja kopiointi ovat nyt keskitetty pääaulaan.

Kun kaikki koneet ja asiointineuvontaa tekevä henkilökunta ovat nyt samassa aulassa, myös sähköisen asioinnin neuvontaa on saatavissa aiempaa helpommin, kertoi palvelukoordinaattori Suvi Jäntti.

Samassa yhteydessä sanomalehtien lukutila on siirtynyt asiakastietokoneiden entiselle paikalle kirjaston aikuisten osaston ja terveysaseman kulmaukseen. Lehtien lukijoilla on tullut lisätilaa.

Lisäksi aikuisten elokuvat ovat siirtyneet kirjaston aikuisten osastolle, kirjaston entisen infotiskin paikalle. Myöhemmin syksyllä myös kirjaston lastenosastolle on suunnitteilla tilamuutoksia.