Lukijakilpailujen tietosuojaseloste

  1. Rekisterinpitäjä

LetterboxMedia, LB Marketing and Holdings Oy

Y-tunnus 1897630-0

Tämän palvelun osalta voit olla yhteydessä rekisterinpitäjään seuraavilla tavoilla:

Sähköpostilla: info@letterbox.fi ja puhelimitse: 09-2600107, ma-to klo 11-13

  1. Mitä tietoja käsittelemme?

Tässä rekisterissä käsittelemme arvonnan, kilpailun tai kyselyn aiheesta riippuen seuraavia henkilötietojasi:

Nimi ja yhteystiedot, kuten sähköpostiosoite, puhelinnumero, katuosoite, postinumero ja postitoimipaikka,

sekä antamasi kilpailuvastaukset.

  1. Missä tarkoituksissa henkilötietojasi käsitellään?

Tässä rekisterissä käsittelemme LetterboxMedioiden printti- ja digijulkaisujen toteuttamien erilaisten arvontojen, kilpailujen ja kyselyjen yhteydessä keräämiämme henkilötietoja.

Arvontojen ja kilpailujen yhteydessä keräämme tietoja, jotta voimme suorittaa arvonnan, olla yhteydessä arvonnan voittajaan ja palkita tällä tavoin arvontaan tai kilpailuun osallistuneita henkilöitä. Palkintojen toimittamista varten voittajien yhteystietoja voidaan myös luovuttaa kilpailun säännöissä mainituille LetterboxMedioiden yhteistyökumppanille.

Kyselyjen yhteydessä keräämme tietoja tilastointeja varten. Tietoja käytetään vain yhteenvetoina, eikä yksittäisiä vastauksia säilytetä.

Antamiasi tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen.

  1. Säilytysaika

Säilytämme henkilötietojasi palveluissamme seuraavasti:

Arvontaan osallistuneiden henkilöiden tietoja säilytetään kolme kuukautta arvonnan päättymisen jälkeen. Palkittujen voittajien tietoja säilytämme arvontaverolainsäädännön mukaisesti kuluvan vuoden ja sitä seuraavien viiden vuoden ajan. Kirjanpitomme tositeaineistoon sisältyviä tietoja säilytämme kuluvan vuoden ja sitä seuraavien kuuden vuoden ajan. Henkilötietoja ei siirretä EU:n ulkopuolelle.

Myös eräillä viranomaisilla on lakiin perustuva tiedonsaantioikeus. Tällaisia viranomaisia ovat mm. poliisi-, tulli-, rajavartio- ja veroviranomaiset.